vanhalf Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Cavko, mam problem s chlazenim na mojej 207. Problem sa prejavuje tak ze normalne jazdim a stale mi zapina ventilator aj ked je von napr 3 stupne. Zacalo to po malej buracke zo srnkou. ale mal som len ohnuty blatnik. Kontroloval som vsetky hadice od chladica a vsetko je ok, kontroloval som aj chladic a je bez zavady. Ale vsimol som si ze v nadrzke kde sa dolieva chladiaca kapalina je ta kapalina uplne studene a to sa mi velmi nezda. Napada vas neco? Dikes Citovat
straki007 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Kdyz ti to nekdo delal tak nevypousteli nahodou vodu a zapomeli odvzdusnit?? Asi by se to ale spis prehrivalo ikdyz dnesni elektronika je nevyspitatelna. Napis taky tip motoru. Citovat
vanhalf Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 No ten blatnik som si menil sam, ja som tam uz davnejsie tu kvapalinu menil ale neodvzdusnoval som to, ale vravim nebol problem doterz, popripade mi pisni ako sa to odvzusnuje. Je to benzin 1,4 8 ventil Citovat
straki007 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Takze jeste klasika TU motor.To by melo fungovat.Kdyz vis kde je termostat tak se podivej jestli tam neni zluty konektor.A kdyz ma motor teplotu 90 tak je teple vsechno??,Myslim chladic a jestli topi. Citovat
vanhalf Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 CHladic je teply, hadica vstupna do motora aj vystupna z motora je tiez tepla ale hadica s nadrzky do chladica je studena a aj odpadova s chladica do nadrzky je studena. Citovat
straki007 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Hmmm. Hod sem VIN.ikdyz myslim jak to tam je ale jistota. Citovat
vanhalf Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 Jo to je on pozeram to v boxe a je to jednoduche prave preto mi je to zahada ze to nejde ako ma Citovat
straki007 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Tak bud mas stiplou hadici(ale to by bylo motoru teplo)nebo spatne odvzdusnene. Citovat
vanhalf Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 Hadice som prave kontroloval a vypadaji vporadku su tepla a ked ich stlacim tak vydim jak se zveda hladina v nadrzce ale kapalina v tej nadrzce je uplne studena co mi je divne. Zajtra skusim vypustit kapalinu a nalejt novou, ale nevim ci to pomuze. Ked som za behu motora pri 90 stoupnou odkrutil veko nadrzky tak sa vobec nic nestalo, predtim to sycalo ako das a aj hladina kapaliny zacala stupat. Citovat
straki007 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Tak udelej to,ze kdyz to nastartujes tak s tim jezdi chvilku.Pak to postav na misto a drz v otackach az do chvile kdyz nevyleze teplota kousek nad 90.Do te doby nedelej pod kapotou nic.Aby se ti to ohralo driv tak vypni vetrak topeni.Pak se podivej na tu nadobku.At to poradne proleze okruhem.Pak dej vedet.Ja myslim ze tomu nebude nic hrozneho.Az na ten vzduch mozna. Citovat
vanhalf Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 Jasne zajtra to vyskousim, inac ten ventil na odvzdusneni je na termostate? Dikes za rady. Citovat
straki007 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Ne.Jenom na hadici k radiatoru.Chladic se odvzdusnuje automaticky.A palice myslim taky,kdyz tak na domku termostatu je sroubek na 5imbus tak povolit a v nem je dirka. Citovat
vanhalf Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 Oki zajtra to vyskusam a napisem. Dikes Citovat
vanhalf Odesláno 20. listopad 2010 Autor Odesláno 20. listopad 2010 Tak dnes som odpojil nadrzku \"vyfukol\" vsechnu kapalinu s chladicu a trubic, nalil novou kapalinu a vyzera ze to ide este ma napadlo ze mohol byt zaseknuty termostat a neotvaral velky okruh, kazdopadne vyzera ze to uz ide. Kapalina v nadrzce je horka a aj tlak je tam. Dakujem za vsechny odpovede. Citovat
vanhalf Odesláno 29. duben 2011 Autor Odesláno 29. duben 2011 Zdravim, zase mam problem s chlazenim mesiac som mal terz auto v lakovni a ked som si ho prevzal znova to zacalo robit, stale pusta ventilator ale tlak v nadrzke je, myslite ze by som to mal skusit odvzdusnit? ale je to divne pretoze sa s tim nic nerobilo dikes Citovat
vanhalf Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Vcera sem se to pokusil odvzdusnit, motor bol zahriaty, pri vypnutom motore som povolil skrutku na termostate a zacala crkat voda, po chvilke sem to zavrel ale nepomohlo to. Robil som to spravne? Este som si vsimol ze ked je motor zahriaty a otvorim expanzni nadrzku tak hladina vody zacne prutko stupat a kebyze ju hned nezavru tak by pretiekla, cital som ze to znamena za je okruh zavzdusneny, je to tak? moho by mi nekto napsat postup jak to spravne odvzdusnit? Dekuji [Edited on 5/5/11 11:08 vanhalf] Citovat
vanhalf Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 Skusal som znovu odvzdusnovat a asi som to prehnal s dotahovanim vypusteho sroubu a prdol mi zvit vo vypustnej komore, zistil som ze je plastovy, to nechapem preco tam davaju plastovy zavit ter mi ten sroub vobec nedrzi, asi budem musiet vymenit celu vypustnu komoru alebo Vas napada ine riesenie? dakujem [Edited on 7/5/11 19:15 vanhalf] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.