Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

další na téma "mladé hovado X silné auto"

Recommended Posts

Odesláno
nerikam ze je to neduverihodny, muze byt i nemusi..... ale chlapy tuku na srdce my jsme byli v 18 lepsi??? myslim ze mladik se hodne poucil, muze bejt rad ze tam neni nikdo mrtvej, a verim ze uz rychle jezdit nebude.... ja se taky poucil az ze svi prvni nehody, do ty doby sem taky jezdil jak dobitek...... az po nehode mi doslo ze fyzikalni zakony nejde nijak prekonat a ze kazda akce vyvola reakci.....

Hm ja mam ridicak 4 roky a zatim jsem kdyz nepocitam nejake to tuknuti zadnou \"poradnou\" nehodu nemel,ale jedno zimni jezdeni na neprilis vysokem vzorku pneumatik me z chuti ohybat fyzikalni zakony vylecilo :D ...

Odesláno
vidis to... a pritom je jednodussi mu proste uhnout a kazdy si jede dal spokojene po svem ;)

Vsak to jsem mel taky v planu, ale moc mi to moje auticko nejede tak to chvili trva .... a holt kdyz pa nema trpelivost .. to je tezke ..

Neboj, ja nejsem z tech co se na*erou do praveho pruhu a blokuji ho jedouc \"svojim\" tempem .... fakt ne

[upravil dne 19/11/10 11:07 Stibto]

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...