Guest StibTo Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 nerikam ze je to neduverihodny, muze byt i nemusi..... ale chlapy tuku na srdce my jsme byli v 18 lepsi??? myslim ze mladik se hodne poucil, muze bejt rad ze tam neni nikdo mrtvej, a verim ze uz rychle jezdit nebude.... ja se taky poucil az ze svi prvni nehody, do ty doby sem taky jezdil jak dobitek...... az po nehode mi doslo ze fyzikalni zakony nejde nijak prekonat a ze kazda akce vyvola reakci..... Hm ja mam ridicak 4 roky a zatim jsem kdyz nepocitam nejake to tuknuti zadnou \"poradnou\" nehodu nemel,ale jedno zimni jezdeni na neprilis vysokem vzorku pneumatik me z chuti ohybat fyzikalni zakony vylecilo ... Citovat
wooody Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 ale bylo neco co te donutilo si to uvedomit.... to je u kazdyho, nekdo jen ma stesti.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 vidis to... a pritom je jednodussi mu proste uhnout a kazdy si jede dal spokojene po svem Vsak to jsem mel taky v planu, ale moc mi to moje auticko nejede tak to chvili trva .... a holt kdyz pa nema trpelivost .. to je tezke .. Neboj, ja nejsem z tech co se na*erou do praveho pruhu a blokuji ho jedouc \"svojim\" tempem .... fakt ne [upravil dne 19/11/10 11:07 Stibto] Citovat
Scorion Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 To jsou ty čerstvý řidičáky.. To je když někteří komisaři rozdávaj řidičáky za objetí parkoviště Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.