Jump to content
  • Aktuální cíle darů

další na téma "mladé hovado X silné auto"

Guest StibTo

Recommended Posts

Netvrdím že to je 100% RS ale jak už tady padlo - kola,křídlo,výfuk,myslím,že jsou tam vidět i kotouče vzadu se zelenými třmeny co sedávaly/jí na RS .. ale to je fuk prasit se může i s 1,6tkou ... je to kokot ..

A kdo tvrdí, že ta Okta (ať už 1,4ka nebo RSo) byla jeho?

Nechápu ty, co se tu diví, že v 18ti má kluk Octu. Sám znám několik kluků (i tady z klubu), kteří si už jako hodně mladí byli schopní vydělat peníze - na rozdíl od jiných oni nekvákali a nezáviděli, ale něco uměli, měli nápad a makali (např. Destiny).

Jinak ten kluk tam vlítl rychleji, než na co mu síly stačily (třeba taky zazmatkoval, když mu v pruhu stály cajti a auta po nehodě a místo utažení zatáčky \"jen\" dupnul na brzdy - kdyby měl delší praxi za volantem, mohlo být všechno jinak).

Ne, neomlouvám ho, ale štve mě, když se závistivě řeší, že měl v 18ti v rukou volant od Octávky a většina pisatelů se tváří, jako by nikdy žádnej kiks za volantem neudělala.

Nikdo jsme nebyli na místě a soudit podle toho, jak jsou auta rozmašlovaná v souvislosti s věkem PŘEDPOKLÁDANÉHO viníka, to mi přijde poněkud prvoplánové.

Predpokladaneho ? Ja nevim ... Podle clanku by se skoro zdalo,ze to je vinik jisty. Dobre tak mozna mu ji papinek nekoupil mozna si na ni vydelal i kdyz je tu sance jedna k mnoha ...

A mimochodem jsi to napsal - kdyby mel vetsi praxi za volantem .. Nemel a presto se hnal jak hovado soude podle stavu aut ..

Zavist je vzdy a vsude nicmene tadyto auto mu (uz) opravdu nezavidim ;)

Jak jsem psal - jel tam rychleji než měl a nehodu pravděpodobně zavinil, pak samozřejmě zaslouží trest.

Ad chyby za volantem - nepsal jsi náhodou Ty sám (Stibto) o tom, jak jsi téměř zavinil nehodu (tuším někde na kruháku)? Nikdo není neomylný a zkušenosti se získávají i poučením z chyb - ale případ toho kluka je hodně drsné poučení.

nepsal jsi náhodou Ty sám (Stibto) o tom, jak jsi téměř zavinil nehodu (tuším někde na kruháku)?

Priznam se,ze ted mi pamet asi tolik neslouzi - nevzpominam si,o cem jsem konkretne psal,pravda je,ze takova situace se obcas stane - nepozornost, nedani prednosti a tak dale .... ALE jet treba stovkou tam kde je 50 kdyz clovek \"nema auto v ruce\" a neni vyjezdeny a nevi, co muze byt za zatackou neni chyba, to je .. to slovo jeste nevymysleli aby to popsalo dokonale

ad Woody : mas recht,clovek nesmi verit vsemu,nicmene tadyto mi zrovna pripada docela verohodne ..

..dneska rano me napr. neskutecne vytocil kreten v orvanym Transitu (nejaky instalateri) kterej jel po JIzni spojce stylem \"nalepit se nejvic na auto pred sebou, kdyz neuhne, predjet zprava, nejlepe mysku a bez blinkru..\" .. v takovych chvilich bych si pral mit misto zadniho narazniku traverzu jak prase a zadupnout mu to ..

nerikam ze je to neduverihodny, muze byt i nemusi..... ale chlapy tuku na srdce my jsme byli v 18 lepsi??? myslim ze mladik se hodne poucil, muze bejt rad ze tam neni nikdo mrtvej, a verim ze uz rychle jezdit nebude.... ja se taky poucil az ze svi prvni nehody, do ty doby sem taky jezdil jak dobitek...... az po nehode mi doslo ze fyzikalni zakony nejde nijak prekonat a ze kazda akce vyvola reakci.....

..dneska rano me napr. neskutecne vytocil kreten v orvanym Transitu (nejaky instalateri) kterej jel po JIzni spojce stylem \"nalepit se nejvic na auto pred sebou, kdyz neuhne, predjet zprava, nejlepe mysku a bez blinkru..\" .. v takovych chvilich bych si pral mit misto zadniho narazniku traverzu jak prase a zadupnout mu to ..

vidis to... a pritom je jednodussi mu proste uhnout a kazdy si jede dal spokojene po svem ;)