JoseA Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Najezdím sice poměrně málo kilometrů, přesto ale silně uvažuju o předělání evasiona 2,0i na LPG. Cena montáže klasického zařízení vyjde 26tis Kč, sekvenční vstřikování 28tis Kč. Z toho pohledu bych volil jasně sekvenční vstřikování. Mám ale zkušenost jenom se škodovkama a favoritama. Nikdy jsem neměl problém se startováním ani ničím jiným co se týká LPG, jenom nádrž zavazela. U Evasiona bych to nechal dát místo rezervy. Hlavně jde ale o to, že cena přestavby skoro přesahuje cenu auta, návratnost při mojem nájezdu je za 3-4 roky. Co mě ale nejvíc zajímá je možnost a cena předělání do jiného vozu. Počítám s tím, že evasion vydrží 4-6 let, ale zařízení LPG bude stále použitelné. Takže by byly dvě možnosti. 1) Koupit novější auto (4 válec benzín) a nechat zařízení odborně předělat a zapsat do TP, ovšem nevím za jakou cenu. 2) Koupit nebo nechat dovézt ze zahraničí stejný typ auta (evasion 2,0i), nejlépe bez dokladů a zařízení nechat předělat bez potřeby jakéhokoliv papírování a schvalování použít stávající doklady od auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts