soundlovers Odesláno 12. prosinec 2004 Odesláno 12. prosinec 2004 Dobrý den, zjistil jsem že mám s největší pravděpodobností namontovanou na mém vozu Partner škrtící klapku s čidly z 206 stky....prosím kdo máte to auto-motor 1,4 i koukněte na škrtící klapku na hoře je namontován krokový motorek, vedou z něj dráty a na konektoru je varaženo číslo např. B35/00 a pod. Není tam moc vidět, použijte zrcátko a baterku, pomůže mi někdo ? Podle čísla na krokovém motorku a podle přesného typu auta zjistím pak díky Vám objednací číslo.Děkuji moc. Citovat
Milhaus65 Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Když jsem dáš VIN , tak jsm schopen zjistit co potřebuješ. Někde tady v diskusi už to bylo, chtěl jsem pomoct ale ten VIN byl krátký, chyběl jeden znak. Citovat
soundlovers Odesláno 13. prosinec 2004 Autor Odesláno 13. prosinec 2004 Podle vinu to nepoznám protože tam mám v motoru něco jiného než dle vinu...V partneru mám asi klapku z 206 stky , jenže nikdo ani v Peugeotu to neumí dohledat tak potřebuji zkusit štěstí takhle...kdo má na autě krokový motorek na sání s označením magneti Marelli B16/00 tak mi prosím pošlete VIN a já tím pádem můžu objednat motorek. Podmínka je aby vše bylo originál a aby byla jistota že se sáním nikdo nic nedělal.Děkuji... Citovat
Milhaus65 Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Prošel jsem original katalog s ND 106,206,306 a Partner. Tam kde jsou krokový motorky s označením není ani jediny MM16/00. Pouze u jednoho 1920AH není nic psáno. Vstřikování MM je ještě na Partneru u motou XU7JP ale opět není u motorku nic bližšího, ten má 19204X. [Editován dne 13/12/04 Milhaus65] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.