Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kdo máte 206 prosím pomozte mi....

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, zjistil jsem že mám s největší pravděpodobností namontovanou na mém vozu Partner škrtící klapku s čidly z 206 stky....prosím kdo máte to auto-motor 1,4 i koukněte na škrtící klapku na hoře je namontován krokový motorek, vedou z něj dráty a na konektoru je varaženo číslo např. B35/00 a pod. Není tam moc vidět, použijte zrcátko a baterku, pomůže mi někdo ? Podle čísla na krokovém motorku a podle přesného typu auta zjistím pak díky Vám objednací číslo.Děkuji moc.

Odesláno

Podle vinu to nepoznám protože tam mám v motoru něco jiného než dle vinu...V partneru mám asi klapku z 206 stky , jenže nikdo ani v Peugeotu to neumí dohledat tak potřebuji zkusit štěstí takhle...kdo má na autě krokový motorek na sání s označením magneti Marelli B16/00 tak mi prosím pošlete VIN a já tím pádem můžu objednat motorek. Podmínka je aby vše bylo originál a aby byla jistota že se sáním nikdo nic nedělal.Děkuji...

Odesláno

Prošel jsem original katalog s ND 106,206,306 a Partner. Tam kde jsou krokový motorky s označením není ani jediny MM16/00. Pouze u jednoho 1920AH není nic psáno. Vstřikování MM je ještě na Partneru u motou XU7JP ale opět není u motorku nic bližšího, ten má 19204X.

[Editován dne 13/12/04 Milhaus65]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...