Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Podivne chovani autoradia

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si vcera zadelal do svoji 307 novy MP3 prehravac Sony CDX-R3300. Vcera jsem s tim mel akorat takovy divny problemy, ze pri vypnutym motoru to hralo jenom chvilku a potom se radio kompletne vypnulo.

Dneska jsem zjistil ze jsem mel prohozeny drat, ve kterym jde proud stale a drat kde jde jen pri nastartovanym motoru a chvilku po vypnuti motoru. Tak jsem to prohodil, aby to bylo spravne, ale zadna zmena v chovani radia se neudala a navic jeste po tom nahlym vypnuti autoradia mi zacne auto vydavat nejaky signal.

Prosim poradte mi nekdo. Rad bych aby to radio hralo aspon tu pul hodinku po vypnuti motoru nez tam naskoci economy mode tristasedmicky.

Odesláno

ten signál bude právě ta ochrana proti vybití baterky, myslím. záleží taky jaká je baterka (velikost Ah, stav nabití) od toho se bude odvíjet doba do vypnutí. Třeba by stačilo jen dobít baterku.

Nebylo by lepší natáhnout nový kablík až od baterky (popř. jiný stálý zdroj přímo v kabině) k rádiu (nezapoměn na novou pojistku!!!) a můžeš hrát jak bude libo. mk:papa

Odesláno

To radio se vypne vzdy po vypnuti motoru po nejake dobe (asi 2 min.), ale co je zvlastni tak kdyz treba otevru dvere nebo zapnu svetla tak se zapne zase asi na ty dve minuty. Dokonce i kdyz uz je economy mode aktivni a otevru ty dvere tak se radio zapne a v klidu si hraje dve minuty a celou dobu me na palubnim pocitaci sviti economy mode active.

To jestli mam proud zapojeny spravne jsem jeste jednou prekontroloval a tam kde to ma mit stalej tam ho to ma. Tak nevim cim to muze byt.

Odesláno

skusal si to zapojit tak, aby si mal stale napajanie na oboch vstupoch? (aj spinany aj permanentny)

Potom by Ti to malo hrat bez ohladu na stav motora - vypinat to budes len manualne - alebo sa to da este prepojit s jednotkou centralneho zamykania - zamknes auto a vtedy Ti vypne aj radio...

Nie je to problem - to vies, chora francuzka elektrika :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...