Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a odletujuce kusy asfaltu nasich rozj... ciest

to je vzdycky prve co si vsimnem, ked pridem na slovensko - ked sa snazim vyhnut diere a vojdem este do vacsej, tak to uz viem, ze som doma...

Odesláno

A tak tu v Ziline sa chcel pred volbami pan primator ukazat v dobrom svetle, tak sa vymienal asfalt v centre mesta... ale to cloveka tak akurat pomyli, zvykne si a potom vbehne niekam kde ostal stary a :fnuk

Ale vseobecne su tie cesty stavane tak na 12\" :D

Odesláno

nam stavaju v kezmarku semafory, to je pokrok, vsak?;)

kedy uz konecne budeme mat okolo ziliny dialnicu...:( uz len ten usek medzi RK a ZA chyba ku spokojnosti, aby som v PP vysiel na dialnicu a zosiel az vo Verone;)

[upravil dne 18/11/10 05:21 BrankoKK]

Odesláno

Kedze mame vo vlade ten bordel co mame, tak dialnica len tak nebude... :bacha

A toto som sem este nedaval vsak ;) len to este budem musiet prerobit, lebo to fakt nevyzera dobre... hra to vyborne, ale...

p15111009260001.jpg

[Edited on 18/11/10 07:05 revenger11]

Odesláno

akurat čo by som tam zmenil je tak umiestneni diery pre kabel do SW, inak je to paradna podlaha kufra, a fajne vyriešene...

inak pravda že v žiline su paradne cesty.....čul nám aj kolo intraku dali novy asfalt tak je to radosť isť tade autom :D sa normálne tešim ked idem do žiliny autom že konečne nemusim obchadzať jamy ako su skoro všade na SR a to mám len 14\" kola

[upravil dne 18/11/10 21:19 winco]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...