Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 1.8 cabrio - rady pri kúpe/skúsenosti

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím!

Rád by som si zadovážil toto auto.Pri kúpe mám hlavne čo skontrolovať ak sa jedná o cabriolet?Motorizácia je dostačujúca?Pretože ak sa nemýlim tak cabrio má neaké to kg naviac.Spotreba? Odhadujem cca na 8L je to reálne?Dá sa zohnať hardtop alebo ako je to s platenou strechou počas zimi?

Odesláno

Tak hlavne si skontrolat vsechny gumky kolem oken ,kufru,a vyklopneho vyka strechy...

Potom uricte skontrolovat strechu ..gumu co je kolem celniho okna ..popripade pokud prodejce dovoly strechu polit vodou a tim zjistit jestli do auta netece..

Proverit stahovani strechy pokud je hydraulicka..

Poradne se podivat na spodek auta hlavne u prahu aby nebyla zadna rez na kabriu se to spratne opravuje a vetsinou to zaleze tam kde se to opravit neda..

Stahovani oken musi jit lehce a hlavne si dat pozor na stahovani u spolujezdce to vetsinou odchazi jako prvni..

A tak celkove jako na kazdym aute skouknout karoserii jestli nejsou naznaky nehody atd..

Hardtop se da v celku dobre sehnat tetkom i za dobrou cenu jen ne v CR bohuze tady za to kazdej chce ranec..v D se da sehnat peknej od 5tisic..

Odesláno

cau , doporucil by som 306 po facelifte t.j 97 a vyssie , klasika mkrni mechanicke veci, zadna naprava kola do A, strecha musi ist plynule, pri jej zatvarani casto pada predna cast predcasne na ram predneho okna su to vsak len vytahane gumy konstrukcie nic fatalne,ak ma veterny stit windstop je to velke plus, stav zadneho okna ktore je plastove, tesnenie okolo predneho okna / asi sa bude drolit nove stoji majland v anglicku ho reparuju silikonom na vane ak mate niekto skusenost chcel by som to vidiet :super motor neviem ja mam 2liter 16v ten je spolahlivy ide velmi dobre easy jazda na dialnici sa da v poho za 7 mesto ku 10 , co sa tyka zimy neviem ja garazujem ale kuri prakticky hned /asi el predohrev...tak nevidim problem v zime sa ale strecha nesmie davat dole pri nizkych teplotach.. jo ten hardtop pekny za 5000 ak bude tak ich zoberem za vagon...:D

Odesláno

diki moc za odpovede;)

Otázka k tomu zadnému oknu...je to velký problem keď je v horšom stave ale nezateká tadial podla majitela?

Ohladom modelu jedná sa bohužial o ten starší model,ale avšak viac než priatelnú cenu.

Chyba je tá že z chladiaceho systému mizne voda.Kde môže byť chyba?Tesnenie pod hlavou?Prasknutá hlava?Bloky su ako na tom? Nepraskaju aj tie?

Odesláno

takže najskôr sa kúpa nebude konať....majitel vytipovaného auta ma najskôr tahal za nos kedže po hodine čo sme sa dohodli že prídem pre auto mi napísal sms že auto už predal...pritom som mu niekolko krát opakoval že auto berem :( hold slovač sa nezaprie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...