Qcko Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Patram patram a nemozem vypatrat... nevie niekto ako je to teraz (alebo ako to bude od noveho roku) s dlzkou viazanosti u SVK operatorov? Citovat
kaper Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Viem že sa ničo vravelo že nesmie viazanosť trvat dlkšie ako rok Citovat
lubikpo Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 No chysta sa zmena a viazanosti budu kratsie vid.: http://ekonomika.sme.sk/c/5629092/po-vianociach-budu-operatori-povinne-ponukat-aj-kratsie-viazanosti.html btw. ja som v O2 a s viazanostou nemam problem Citovat
Qcko Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 O2 pre mna vychadza strasne draho... ...ide mi prave o to ze oni si budu chciet isto tie 2 roky nejako vykompenzovat smejdi Citovat
marko306 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 tak toto počujem prvý krát. Som teda zvedavý čo ponúknu za ten jeden rok. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 1. ročná viazanosť samozrejme bude, ale neprinesie žiadne výhody, okrem faktu, že viazanosť neni 24 mesačná ... Operátori s tým budú pracovať tak, aby sa 12 mesačná viazanosť proste neoplatila ... Dajme tomu budeš mat vybraný paušál X a telefón Y, pri 24 mesačnej viazanosti dostaneš k paušálu X napríklad balík SMS či dát zdarma a telfón Y bude stáť 1 Euro ... Pokial si to zoberieš s 12 mesačnou viazanosťou, paušál X bude mať o niešo drahšiu cenu, balík k nemu nedostaneš, a telefón bude stáť dajme tomu 100 Eur ... Proste ide o logiku, nikdy, to nebude výhodnejšie, ako pri 24 mesačnej viazanosťi, to je proste normálna vec... 2. Y2k, ano, O2 môže,a vo veľa prípadoch vychádza drahšie, ako iný operátro. Ide o používanie, ja napríklad strašne často volám zákazníkom, na pevné linky, a väčšina mojích blízkych, je v TMO, teda hlavne tých, s ktorými volám denne. U tmobilu, mám FLAT do T-Mobilu a do T-Comu ... Tento flat, mi O2 dať nemôže ... Mesačne pretelefonujem, do týchto sietí, zhruba 600 - 800 minút, keby som mal byť o O2, tak cena za 600 min je 78 Eur, a ano, to je strašne draho ... O2 sa samozrejme oplatí, ale nie pre všetkých, a nie každému z nás, vyhovuje rovnaký paušál, ako tomu druhému... Doteraz som mával paušál v rozmedzí od 27 do 40 Eur ... Teraz, mám inú prácu, a potrebujem rapídne viac volať ... A tak mám nasledovný paušál Podnikateľ 300 s rôznymi balíkmi. Mesačne platím 61 Eur ... V cene mám 300 minút do všetkých sietí (v mojom prípade je to len na siete O2 a Orange) 300 SMS do všetkých sietí 2000 minút flat do T-Mobilu a T-Comu, NONOSTOP, pred prevolaním voľných minút (tieto nikdy neminiem, tj tých 300 min mám len na spomínané siete) 1500 MB dát v mobile Prenosný internet 2, tj 2000 MB dát pre notebook K tomu som dostal HTC HD2 za 1 Euro Netbook Asus 1001 PX za 1 Euro USB klúč na T-Mobile internet v ktorom je aj klasická pamäť za 1 Euro Prepáč, ale O2, by mi vživote nedalo toho toľko, čo T-Mobile. Zase pokiaľ by som prevolal pár 10 min mesačne, tak ano, je pre mna výhodnejšie O2 ... V cene O2 len odjakživa hovorím, že skúste si pozreť, cenu telefónu, ktorú dostanete u Orange alebo TMO, a cenu si rozrátajte na 24 mesiacov, a pripočítajte si ho k O2 ... A ešte k tej 24 mesačnej viazanosti, na Vašom mieste, by som určite nečakal do nového roka ... Počkajte do polky decembra, a vyberte si nejaký paušál vtedy, určite na jar, nebude nič lepšie Citovat
Y2K Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Jaaj takto...no to ano ked beriete do uvahy vselijake baliky, volania do svojej siete a tak... Ale z toho som uz davno vyrastol. Mne ide o volanie vsade a vzdy a preto je pre mna O2 momentalne \"najlacnejsie\". Notebooky za korunu a podobne hovadiny, vacsinou to je posledny model co uz nikto nechce a podobne, tiez neaktualne pre mna. No ale kazdy mame ine priority Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Jaaj takto...no to ano ked beriete do uvahy vselijake baliky, volania do svojej siete a tak... Ale z toho som uz davno vyrastol. Mne ide o volanie vsade a vzdy a preto je pre mna O2 momentalne \"najlacnejsie\". Notebooky za korunu a podobne hovadiny, vacsinou to je posledny model co uz nikto nechce a podobne, tiez neaktualne pre mna. No ale kazdy mame ine priority V tomto si budeme asi tazko rozumet Ako sa da s balikov vyrast ? Pozri aj ja potrebujem volat vzdy a vsade, problem je ten, ze pokial volas do nejakej firmy, vecsinou ako kontakt, maju uvedene pevne linky, hlavne tie vetsie ... Cize volam na pevne linky ... Dalej mam proste blizkych ludi okolo seba, a su v tmobile, kazdy den s nimi navolam urcite mnzostvo minut, tak preco nemat tmobile zdarma ? Nepozeram na to, ci je den, vecer, ci som prevolal, proste mam Tmobile flat zdarma, tak o com ? Ja proste tiez nepozeram, kam volam, ale viem sa na to pozret, kam volam castejsie, a viem, ze sa to pravdepodobne menit nebude, tak preco by som taky flat neprijal ? Su balicky, ktore rozumne nie su, a su take, ktore sa oplatia Co sa tyka netbooku a telefonu Dobre, pozrime sa na to s inej strany ... Ten netbook, sa normalne predava, na web shopoch, stoji okolo 290 Eur ... Neexistuje, aby som ten netbook, nepredal za 200 Euro ... Ja by som ho vedel aj za viacej, ale bavme sa o beznom obcanovi HTC HD2 sa predavali fungl nove, na inzeratoch po 350 Eur ... Takze predstav si variantu, ze tie veci, ktore som dostal za euro, predam ... Dokopy mam zisk 550 Eur ... Tento zisk dam deleno 24 mesiacov, a vyjde mi suma bez 9 centov 23 Eur ... Ked tychto 23 Eur, odpocitam od 60 Eur ktore mesacne platim, dostanem sa na sumu 37 EUR ... Teraz zoberiem do uvahy, len to, ze prevolam 300 minut, a budem mat O2 ... 300 x 0,13 Eura za minutu je 39 Eur .. Chapes to ? Takze aj keby som nechcel ani mobil, ani netbook, tak to strelim prec, a len tych 300 minut mesacne, mam lacnejsich, ako u O2, a to nehovorim o 2000 MB mobilny internet, 1500 MB dat v mobile, a 300 SMS a Flate do Tmobilu A keby som len poslal 100 Smsiek, tak to je 10 Eur k 39 Euram na vrch, mobilny net, ktory ide iba cez posrany Edge, stoji 6 Eur, a uz sme na 55 Eurach ... A to pozor, keby som chcel na tom vyslovene zarobit, tak si nekupim HTC HD2, ale zoberem si IPHONE 4 16 GB, ktory mi vychadzal za 179 Eur, s mojich klubovych bodov by som ho mal za 134 Eur ... Predal by som ho hravo za 600 Eur, tj 466 Eur zisk, a 200 Eur s netbooku, co je 666 Eur Chapes co ti chcem vysvetlit ? Pokial clovek trocha pocita, O2 sa oplati, len velmi malo kedy Oplati sa ozaj ludom, ktory prevolaju par eur mesacne ... To je vsetko A viazanosť ? pozri sa, aj ty, aj ja viem, ze za 2 roky ten telefon mat proste budem A viem, ze o 2 roky, si to predlzim zase, a o dalsie 2 roky zase, a o dalsie 2 roky zase U pausalov je problem iny, ludia nevedia co chcu, a co kupuju, a co potrebuju ... To je problem pausalov, nechaju sa zlakat na telefon ktory sa im paci, a hotovo O pausaloch malo kedy nieco vedia ... Citovat
Y2K Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Ale ja ta chapem a nemusis mi to tu vypisovat takto (aj tak to nevladzem citat )... Len proste ja na to nie som, pre mna je podstatna vyska faktury, to ze cosi mam za korunu a predat to potom mozem sa mi akosi riesit nechce Citovat
Qcko Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 Hej hej, ja som si to vzdy prepocital a O2 mi vychadzalo drahsie, niekomu lacnejsie, to je individualne... ...kazdopadne skratenie tej viazanosti sa mi nepaci, lebo sa bojim ze to vyspekuluju v cenach a pod, ako to popisal Lubk0, v polke decembra mi konci pausal, tak to tam pojdem uz teraz ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Toto berem ako velmi slabu vyhovorku Pozrem najlepsi telefon v cenniku, co mam za euro, otvorim prvu stranku si inzeratmy na mobil, pozrem za co sa predava, automaticky viem kolko zarobim, kupim ho, hodim inzerat na web, niekto sa ozve, pride pre telefon, zaplati prachy Pokial toto je strasne namahava robota, a nestoji za to, tak potom ok Zaujimava je vyska faktury, ale pritom by si za rovnake veci, ako mam ja, zaplatil viacej Tak to je super Tuto operaciu, ktoru som popisal vyssie, vykonas len raz za 2 roky Ale teda zalezi, co s tym chces... Ja to predavat nebudem lebo na jar sice dostaneme kazdy sluzobny dell, ale mali netbook na chatu, do auta, na maily, sa vzdy hodi, zvlast ked je k nemu aj mobilny net A htc HD2, viacmenej mi bolo jedno, vyhrala cena, a velka obrazovka, a to, ze mozem byt stale pohodlne na mailoch Citovat
Y2K Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 ano pre mna je to robota navyse a vobec sa mi nechce... Nakolko riesit cosi take ked som cely tyzden v rakusku a potom zas dakoho riesit ked mu predam fon a on nebude spokojny...dakujem nechcem Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Qcko, zalezi, co chces Mozes tam ist aj teraz, ale poviem ty male tajomstvo Operatori, maju vecsinou vycleneni urcity objem penazi, ktory maju pripraveny do vianoc... Vianocne akcie maju samozrejme teraz, a monituruju trh ... Pokial konkurencia vyjde s lepsim pausalom, urobia aj oni s tym svojim nieco, aby bol podobny, rovnaky alebo trocha lepsi ... Tato napeta situacia je az zhruba 10-12 decembra ... Pred dvoma rokmi napriklad TMO vydal kupony s 50 percent zlavou, ale tesne po 6 decembri, na zaklade lepsej akcie orange, vydal kupony 75 percent Nikto ty neslubi, ze bude lepsia akcia, ale pokial by mi pausal koncil v polke decembra, asi by som ten mesiac uz pre istotu vydrzal ... Ale je to na tebe Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 ano pre mna je to robota navyse a vobec sa mi nechce... Nakolko riesit cosi take ked som cely tyzden v rakusku a potom zas dakoho riesit ked mu predam fon a on nebude spokojny...dakujem nechcem Ake ked nebude spokojny Preboha, predal som uz tolko telefonov .. Pride, pozre, vyskusa, predavam ho novy, s novou zarukou, zobere, ked sa mu nieco nepaci, moze ho predat dalej, ked sa mu pokazi, ma 24 mesacnu zaruku Nechapem poznamku, ze by som ho mal nejako riesit, ked sa mu nieco nepaci Pri rocnom telefone, dobre, ale bavime sa o novych telefonoch so zarukou To ze si cely tyzden v rakusku, je samozrejme troska ine, ale ani to neni problem napisat do inzeratu, ze predaj mozny len v sobotu Ale berem, pre teba je toto \"robota\" na vyse, pre vela ostatnych nie, takze to je priklad. Citovat
Qcko Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 Mne ani tak nejde o akciu ako o to ze chcem HTC desire ... bal som sa hlavne toho ze po novom roku mozu vyskocit ceny telefonov hore, pretoze potom by sa mi ho uz viac oplatilo kupit v e-shope a dat si napr. to O2 ... co ma este zerie je to ze chcem Android 2.2, tak dufam ze do konca roka ho uz budu k tym telefonom ponukat Citovat
Y2K Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 no ja by som tiez bral HTC Desire HD ale ako vidim Tmobile ho tusim ani nema Citovat
Qcko Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 HD je moc palka a uz moc velke pre mna, klasicky desire mi bohato staci Citovat
Y2K Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Cim vacsi tym lepsie nie Ci to je zas o inom? Citovat
Qcko Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 No to je ina tema ... ...zas nehovorim ze velky display nie je dobry, ale tak to co je na HD, to je uz fakt obluda, zas to potrebujem aj dat do vrecka, nie nosit v taske ako notebook :D ...dufam ze budu mat Android 2.2 smejdi:roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.