midz Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Ahoj, chtěl bych se s váma o něčem poradit. Kdysi jsem zde psal, že mi přestal topit/chladit ventilátor v autě. Zkusil jsem tedy jak mi bylo porazeno, sundat filtr a mrknout na ventilátor. Ten se bohužel netočil, ať už když jsem zapnul A/C nebo nastavil teplotu na 30°C. Jediné co ventilátor dělal bylo, že reguloval klapku podle toho, jestli jsem nastavil vnitřní okruh nebo ne. Předpokládám tedy, že je rozbitý celý ventilátor, který budu muset vyměnit. Na internetu jsem nalezl nejlevnější kolem 3tis. (to mi přijde dost :/). Nenapadá vás tedy kde se porozhlédnout o levnějším kuse, případně zdali by to nemohlo být něčím jiným? Jelikož už je zima, tak mám permanentně nastavenou teplotu na 30°C a nejvíce otáček. Zvláštní je, že to někdy z ničeho nic začne topit, ale rozhodně ne v intenzitě, kterou má mít nastavení na plný běh. Prostě to jen tak fouká (ale teplý vzduch). Je možné, že je tedy chyba ještě někde jinde? Dík za všechny odpovědi! Citovat
jofo Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Ked sa pozries na ventilator zospodu tak tam najdes dva hrube kable co idu do konektoru. Skontroluj ten velky konektor ci nie je nahodou upaleny kontakt. To zvykne byt prehriate. Ked ten konektor vytiahnes tak skus pripojit 12 voltov nan ci funguje. Citovat
midz Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 prosimte mohl bys mi poradit, jak se dostat k tomu ventilatoru zezadu? to musim zespoda? zkousel jsem to ze zvrchu, ale po odmontovani toho plastovyho krytu uz tam zadny srouby nejsou.. Citovat
midz Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 projizdim tady forum a koukam, ze u nejakych modelu se musi demontovat i palubka? opravdu to tak je, nebo se k tem kabelum da dostat jednoduseji? Citovat
jofo Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 N a spolujazdcovej strane das dole ten plastovy kryt pod palubkou. Je to kryt nad podlahou-pod kastlikom. Ten je prisrobovany srobmi torx. Tam uvidis cierny ventilator. Ten sa da vytiahnut aj bez rorobratia pristrojovky. Poriadne to pozri a uvidis ze ho najdes. Momentalne som na druhej strane europy a auto je na opacnej, tak ti to nemozem vyfotit. Citovat
midz Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 Díky moc! Podarilo se mi to dost jednoduse rozdelat. Zitra to premerim. Fakt jeste jednou dik! Citovat
midz Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Tak jsem zatim premeril ten hlavni kabel co vede zespodu do ventilatoru. Jde tam 6 voltu. Sice nevim kolik tam ma jit, ale tohle je asi v pohode co? Jsou tam pak jeste dalsi dva kabely, ale ty nevim jestli k tomu patri, ale neco prece musi ten vetrak ovladat ne? :-) Diky za radu. Citovat
jofo Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Skus dat vetrak na ovladacom panely naplno a zmeraj ake tam bude napatie. 6 voltou sa mi zda malo. Merat to musis ked ventilator je zapojeny, nei odpojeny. Skusal si potocit ventilatorom rukou? Ci ide lahko, alebo tazko. Konektor je teda v poriadku? Ak ventilator odpojis a pripojis nan 12 voltov od baterky tak sa toci? Skus este vsetko co som pisal. Citovat
midz Odesláno 12. listopad 2010 Autor Odesláno 12. listopad 2010 vyzkousim vse co si napsal a dam vedet. vcera jsem to meril jen zbezne, nemel jsem moc casu. ale delal jsem to tak, ze jsem nastavil vetrak naplno, odpojil kabel z vetraku a zmeril napeti v tom kabelu. bylo tam necelych 6 voltu. ventilatorem jsem zkousel tocit rukou a jde prave velmi snadno, takze zadreny nejspis nebude. zkusim ho tedy jeste pripojit primo na baterku a dam vedet. zatim diky. Citovat
jofo Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Priamo na baterku to ale pripajaj ked bude odpojeny konektor. Konektor vyzera ok? Bez korozie a nejakeho naznaku prehriatia? Ak ventilator pojde po pripojeni baterie priamo nan tak bude najskor nafigu regualcia otacok. Zvykne tam byt vadny vykonovy tranzistor. Citovat
midz Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 tak jsem to pripojil na baterku a vetrak se roztocil. kabely jsem premeril a ukazuje napeti i proud. vse v poradku. takze vazne nechapu proc se vetrak v kabine netoci. prijde mi, jako by si myslel ze je vypnuty a tudiz je nejak prerusena komunikace mezi palub. pocitacem a vetrakem, nebo co myslis? ten vykonovy tranzistor je presne kde? pripadne nedokazal by si odhanout na kolik by mohla vyjit oprava v servisu? diky! [upravil dne 13/11/10 15:41 midz] Citovat
jofo Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Je to jeden cely modul s elektronikou. Co to stoji nemam ani paru. A normalne mas napatie na topm ventilatore aj po zapojeni kablov? Ked tam je napatie tak sa musi tocit. Kurna nerozumiem. Jedine ze by bola prerusena cesta medzi konektorom a pinmi vo ventilatore. Tazko uz mi poradit takto od stola. Este ma napadlo. Meras to napatie merakom priamo na konektore, alebo jeden pol meraku mas na kostre a tak meras to napatie. Citovat
midz Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 tak jsem to vyresil! chyba nebyla v kabelu, ktery vedl do ventilatoru, ale v pinu u kabelu, ktery vedl do takove zelezne krabicky uplne vzadu. byl tam spatny kontakt (ohnuty pin) diky moc za rady, bez tech bych si toho nevsiml. Citovat
jofo Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Neni zaco. Aspon ze sa to poriesilo. Ta zelezna krabicka bolo presne to ovladanie kde je ten tranzistor. Hlavne ze to uz ide. Citovat
eman.stotnik Odesláno 25. srpen 2024 Odesláno 25. srpen 2024 (upraveno) ahojte,mam rovnaky problem--netoci sa ventilator- pripojil som na priamo 12v--toci sa.. je toto ten regulator co som vybral?- ked pozrem na ten spoj nebude to studeny kontakt? neviete aky tranzistor tam ide a ci sa da zohnat-? dik za info Upraveno 25. srpen 2024 uživatelem eman.stotnik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.