Budhas Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Zdravím... Tak už došlo i na mě. To že mi sem tam pípla chyba ESP/ASR jsem už tady někde psal...jenže pak už se to začalo objevovat čímdál častěji a to při té chybě mi skočí motor do nouzáku, takže je jasný, že mě to začlo čímdál víc štvát...tak jsem zajel na diagnostiku, kde mi vyběhla chyba : Trvalá závada - ESP nekomunikuje s BSI a Přechodná závada - ESP nekomunikuje s rídící jednotkou motoru. Tak a teď babo raď ... [upravil dne 9/11/10 20:36 Budhas] Citovat
HonzaZ Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Na jaké to bylo diagnostice? Mohl by to být snímač úhlu volantu. Citovat
Chepp Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Respektive... pokud ti muzou vyresetnout jednotku... a znovu zkalibrovat cidlu natoceni na volantu. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Aha, na origo PP2000 by to přímo vypsalo. Citovat
Budhas Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 On ji měl právě na aktualizaci...jako vyjedou tam tyto závada ta komunikace s BSI a komunikace s řj motoru.... a když se dalo zobrazit podrobnosti, tak se nic nezobrazilo....myslíte, že nastavení volantu má vliv na obě komunikace..??? Citovat
HonzaZ Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Mohlo by to tak být. Většinou nepomůže kalibrace, ale výměna snímače, aspoň podle mé zkušenosti. Chtělo by to opravdu dát na origo dia, zkusit kalibraci a pak se uvidí. Citovat
Budhas Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Mám obavy, aby nebylo něco s jednotkou ESP/ASR, nebo nedej bože s BSI... Citovat
HonzaZ Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Jestli máš COM a to myslím že ano, tak bych se spíš bál že bude třeba vyměnit. COM je kompletní blok ovládání s páčkami pod volantem. Citovat
Budhas Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Já pořád nechápu, jak to všechno co jste mi tady vyjmenovaly má společnýho s tím, že mi ESP nekomunikuje s BSI a ani s řidící jednotkou motoru...??? A ani nevím, co je ten COM a k čemu to slouží... Citovat
Přema Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 COM jsou páčky pod volantem, celý ten modul Citovat
Budhas Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Tomu rozumím, ale tam může bejt špatnej maximálně ten kroužek, ne..?? A co by měl mít společnýho ten kroužek s tím, že mi to nekomunikuje..?? Citovat
HonzaZ Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Chce to zdiagnostikovat na PP2000. Jednou jsem také zažil podobnou hlášku na 407mě, ale dia nakonec vypsala že je problém ve snímači úhlu volantu a tak bylo vše jasné. Zkusil jsem kalibraci, ale ta se nechytila. Takže nakonec to byla výáměna COMu. Zajímavý poznatek byl, že majitel sehnal COM na vrakáči (nový na 407 SW stojí cca 14t), a ten už nebylo po montáži třeba kalibrovat. Citovat
Budhas Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Počkat počkat, takže si myslíte, že na PP2000 to vypíše přesnej důvod závady v komunikaci..??Tobě to taky souviselo s komunikací..?? Citovat
Přema Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 čím to načítaly.....jestli Bosch KTS tak ta je tak max.na motorovku.......na pežo jedině PP2000 Citovat
Budhas Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 MultiDiagem na Peugeoty...taková bedýnka to byla... Citovat
HonzaZ Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Teď už si to přesně nepamatuju, ale PP2000 ti vypíše kde je problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.