Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím...

Tak už došlo i na mě.

To že mi sem tam pípla chyba ESP/ASR jsem už tady někde psal...jenže pak už se to začalo objevovat čímdál častěji a to při té chybě mi skočí motor do nouzáku, takže je jasný, že mě to začlo čímdál víc štvát...tak jsem zajel na diagnostiku, kde mi vyběhla chyba : Trvalá závada - ESP nekomunikuje s BSI a Přechodná závada - ESP nekomunikuje s rídící jednotkou motoru.

Tak a teď babo raď ...:myslim

[upravil dne 9/11/10 20:36 Budhas]

Odesláno

On ji měl právě na aktualizaci...jako vyjedou tam tyto závada ta komunikace s BSI a komunikace s řj motoru.... a když se dalo zobrazit podrobnosti, tak se nic nezobrazilo....myslíte, že nastavení volantu má vliv na obě komunikace..???

Odesláno

Mohlo by to tak být. Většinou nepomůže kalibrace, ale výměna snímače, aspoň podle mé zkušenosti. Chtělo by to opravdu dát na origo dia, zkusit kalibraci a pak se uvidí.

Odesláno

Já pořád nechápu, jak to všechno co jste mi tady vyjmenovaly má společnýho s tím, že mi ESP nekomunikuje s BSI a ani s řidící jednotkou motoru...??? A ani nevím, co je ten COM a k čemu to slouží... :myslim

Odesláno

Tomu rozumím, ale tam může bejt špatnej maximálně ten kroužek, ne..?? A co by měl mít společnýho ten kroužek s tím, že mi to nekomunikuje..??

Odesláno

Chce to zdiagnostikovat na PP2000. Jednou jsem také zažil podobnou hlášku na 407mě, ale dia nakonec vypsala že je problém ve snímači úhlu volantu a tak bylo vše jasné. Zkusil jsem kalibraci, ale ta se nechytila. Takže nakonec to byla výáměna COMu. Zajímavý poznatek byl, že majitel sehnal COM na vrakáči (nový na 407 SW stojí cca 14t), a ten už nebylo po montáži třeba kalibrovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...