Tomáš406 Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Mám Peugeot 406 Break 1.8 16V 1998 řídící jednotka SAGEM.Nastal mi teď problém, že auto občas škubne při jízdě jak kdy po 5km i 10km.Naposledy mě to udělalo několikrát za sebou a když jsem auto začal turovat a sundal jsem nohu s plynu spadli otáčky na nulu a skoro motor chcípnul ale nechcíp ale volnoběh začal kolísat.Nesetkal se někdo s obdobnou závadou, abych nědělal v servisu pokusnýho králíka na řídící jednotce žádná chyba.Doufám, že se nejde někdo kdo se se závadou už setkal a poradí mi.Díky. Citovat
Tomáš406 Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 Svíčky jsem měnil na jaře NGK je na nich tak 5-6000km tak nevím,ale ještě se mi nestalo že by tak rychle.Spíš mě napadla ta zapalovací rampa nebo vstřiky jak bylo již popisováno loni.Popis toho škubání nebyl tak dostatečně popsán - spíš jsem měl dojem že to nejelo vůbec, ale to by bylo spíš na autorovi , který popisoval závadu se škubáním.Nechce se mi třeba tak radikálně zjišťovat tu rampu kdyby byla v pořádku, ale každopádně dík za typ je pravda , že v dnešní době výrobních zmetků je možný vše.Počkám zda ještě někdo neodpoví jestli neměl obdobnou závadu.Jinak budu holt obsolvovat servis a jijich zkoušení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.