Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám Peugeot 406 Break 1.8 16V 1998 řídící jednotka SAGEM.Nastal mi teď problém, že auto občas škubne při jízdě jak kdy po 5km i 10km.Naposledy mě to udělalo několikrát za sebou a když jsem auto začal turovat a sundal jsem nohu s plynu spadli otáčky na nulu a skoro motor chcípnul ale nechcíp ale volnoběh začal kolísat.Nesetkal se někdo s obdobnou závadou, abych nědělal v servisu pokusnýho králíka na řídící jednotce žádná chyba.Doufám, že se nejde někdo kdo se se závadou už setkal a poradí mi.Díky.:fnuk

Odesláno

Svíčky jsem měnil na jaře NGK je na nich tak 5-6000km tak nevím,ale ještě se mi nestalo že by tak rychle.Spíš mě napadla ta zapalovací rampa nebo vstřiky jak bylo již popisováno loni.Popis toho škubání nebyl tak dostatečně popsán - spíš jsem měl dojem že to nejelo vůbec, ale to by bylo spíš na autorovi , který popisoval závadu se škubáním.Nechce se mi třeba tak radikálně zjišťovat tu rampu kdyby byla v pořádku, ale každopádně dík za typ je pravda , že v dnešní době výrobních zmetků je možný vše.Počkám zda ještě někdo neodpoví jestli neměl obdobnou závadu.Jinak budu holt obsolvovat servis a jijich zkoušení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...