Qcko Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Tak som sa dnes pustil o výmeny, musim povedat ze to bola fakt brnkacka a o 20 minut bolo hotovo ... Tak tu je par obrazkov a pokec:) V cervenych kruzkoch sa nachadza poloha samotnych zeravicov, v zelenych je to co som vsetko musel odpojit, aby som mal k nim pristup. Citovat
Qcko Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 Potrebujeme iba 10 kluc, zhodime vsetky konektory ktore idu ku vstrekom, vyberieme 2 matice ktore ich drzia navrchu a dame celu elektriku nabok... Dalej mi zavadzal aj kovovy drziak ktory je na lavej strane (z pohladu zpredu), dzria ho iba 3 skrutky, staci ich dat von a da sa s nim dobre hybat tak aby nezavadzal (drzi palivove hadicky, tak si nieco neulomte).. A este zavadzala cierna hadica ktora vedie z veka ventilov, staci iba rozopnut sponu a stiahnut ju, ide to lahko... Takto sme pripraveni na demontaz samotnych zeravicov, vyzera to nejako takto --> Citovat
Qcko Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 Napajanie ku zeravicom drzi na kazdom jedna mala maticka (kluc 7), opatrne si vsetky 4 odlozime a pouzijeme dlhy nadstavec 10 na zeravic, opatrne uvolnime a vystrutkujeme, potom bez pacenia a pod. ho vytiahneme kolmo smerom na hor A to je vsetko, 4 nove zeravice dame na ich miesta (chcel som dat na zavit trocha medenej pasty, ale akurat som ziadnu nemal ), pri utahovani si treba davat pozor, vobec netreba ziadnu silu, ono to trocha citit v prstoch ked je utiahnuty ako ma byt, hlavne ziadnu paku, ide to fakt s citom. Nasadime napajanie, vsetko vratime naspat v opacnom poradi a spokojne sa vozime A takto vyzerali tie, co tam boli Citovat
foxo Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Super navod, a co ta vysli tie zhavice? Myslis ze na RHY su rovnake ako na RHZ ??? Citovat
Qcko Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 Neviem ci su rovnake, najlepsie mas porovnat to cez service box alebo cez autokelly, bral som BOSH Duraterm nakoniec, za jeden som dal 19€ aj s cestou Citovat
foxo Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 fuha, docela palka kurnik, no co dokal bude startovat, tak ich tam necham... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.