Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 - výmena žeravičov - doma

Recommended Posts

Odesláno

Tak som sa dnes pustil o výmeny, musim povedat ze to bola fakt brnkacka a o 20 minut bolo hotovo :) ...

Tak tu je par obrazkov a pokec:)

V cervenych kruzkoch sa nachadza poloha samotnych zeravicov, v zelenych je to co som vsetko musel odpojit, aby som mal k nim pristup.

post-26023-14109613420554_thumb.jpg

Odesláno

Potrebujeme iba 10 kluc, zhodime vsetky konektory ktore idu ku vstrekom, vyberieme 2 matice ktore ich drzia navrchu a dame celu elektriku nabok...

Dalej mi zavadzal aj kovovy drziak ktory je na lavej strane (z pohladu zpredu), dzria ho iba 3 skrutky, staci ich dat von a da sa s nim dobre hybat tak aby nezavadzal (drzi palivove hadicky, tak si nieco neulomte)..

A este zavadzala cierna hadica ktora vedie z veka ventilov, staci iba rozopnut sponu a stiahnut ju, ide to lahko...

Takto sme pripraveni na demontaz samotnych zeravicov, vyzera to nejako takto -->

post-26023-14109613420918_thumb.jpg

Odesláno

Napajanie ku zeravicom drzi na kazdom jedna mala maticka (kluc 7), opatrne si vsetky 4 odlozime a pouzijeme dlhy nadstavec 10 na zeravic, opatrne uvolnime a vystrutkujeme, potom bez pacenia a pod. ho vytiahneme kolmo smerom na hor :super

A to je vsetko, 4 nove zeravice dame na ich miesta (chcel som dat na zavit trocha medenej pasty, ale akurat som ziadnu nemal :aut ), pri utahovani si treba davat pozor, vobec netreba ziadnu silu, ono to trocha citit v prstoch ked je utiahnuty ako ma byt, hlavne ziadnu paku, ide to fakt s citom.

Nasadime napajanie, vsetko vratime naspat v opacnom poradi a spokojne sa vozime :D

A takto vyzerali tie, co tam boli :ticho

post-26023-14109613421209_thumb.jpg

Odesláno

Neviem ci su rovnake, najlepsie mas porovnat to cez service box alebo cez autokelly, bral som BOSH Duraterm nakoniec, za jeden som dal 19€ aj s cestou :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...