Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Neví někdo jestli u auta s předníma sedadlama v manuálu jdou předělat na elektrická?a zda v autě už musí být příprava pro ně udělana a zda do auta s mux jdou dát elektrická z auta které nemělo mux.nebo jestli z elektrických jdou udělat manuální.poradí někdo??? Citovat
čakom Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 koukni sem el sedačky jsou s pameti. předelava se to a pamet se vyhazuje. připravu tam mit nemusiš. po uprave bez pameti stačí dotahnout jen + a - je jedno jestli tam je mux nebo ne z ele. jdou udělat na manualni a to tim že přehodiš čalouneni na kostrach Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 a jen ty jezdce na spodkách sedaček přehodit nejde? Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 čakome,jak dlouho by ti to trvalo zapojit?a kolik by jsi za to chtěl? Citovat
čakom Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 když jsem to delal na svoje tak jsem to nejak nestopoval. zabralo to par hodin. ale to jsem pořad odbihal ke komplu abych koukal na schema. ted už by to bylo rychlejši. do 2 hodinek by to bylo. a co za to? netuším ten odkaz co jsem tady daval tak ke koncu tematu jsem tam daval schemata co s čim zapojit aby to fungovalo. zkusim je dohledat jestli je mam ješte v komplu a doplnim je tam. [upravil dne 4.11.2010 22:40 čakom] Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 ty jsi přesně odkud?no řekni co by jsi chtěl za práci?ještě se bojím těch motorků nastavování není to poruchový? Citovat
čakom Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 20 km za brnem. polamat se to muže kdykoli. ty moje sedačky jsou z 97 nebo 98 myslim a funguje to. zas na druhou stranu je to vec co se nepouživa denne. jednou to nastaviš a pak už to nepouživaš. [upravil dne 4.11.2010 22:54 čakom] Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 no a když bych je koupil,a přijel za tebou,ty by jsi mi s tím zapojením pomohl? Citovat
čakom Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 jo šlo by se domluvit na zapojeni. nemel by s tim byt problem. v tom odkaze to delal mira na sedačkach z new modelu. ja delal teda starej ale tam to bude v podstate stejny. tady to schema co s cim spojit. zitra to dodam do toho druhyho tematu kde je popsany co a jak. [upravil dne 4.11.2010 22:53 čakom] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.