Kšilt Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 čau chlapi prosím vás nemá někdo program na úpravu auto pro virtual? Kdyby někdo měl tak mi ho pošlete na e-mail Honda911@seznam.cz díkes. Citovat
winco Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 asi o 10 tem nižšie je vlakno nazvom \"virtual tuning\" tak proč jako zakladaš nove vlakno??? použivaj hladanie inak na virtual tuning sa použiva normálne adobe photoshop alebo photofilter alebo niečo podobne.....aj corel photo-paint či corel draw sa da použiť hociaky graficky program alebo program na upravu fotiek Citovat
shark734 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 no a winco zabudol napisat ze do mailu sa nemesti ani jeden z nic Citovat
winco Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 no tak ja som ten jeho prispevok nečítal cely :D ale tak stači kuknuť neake fora alebo ujo google mu pomože najsť neaku cracknutu verziu daneho programu a v tom googli si aj može pozreť čo sa v danom programe ako robi a podla toho si vyberie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.