jiri.koz Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Ahoj nevíte kdo děla střěchy na cabria ?pokud možno moravskoslezsky kraj :-) Ova a tak .děkuji za připadne info Citovat
Dopiťák Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 jak to myslis? opravit mechaniku nebo chces precalounit? Citovat
jiri.koz Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 jak to myslis? opravit mechaniku nebo chces precalounit? Tím myslím čalounění Citovat
JoseA Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Vím o člověku ze Vsetínska. Mluvil jsem s ním a myslím že je dost dobrý. Dělal střechy (nástavby) pro škodovku na felicie FUN a viděl sem i pár jeho střech na autech a buginách a krásná práce. Dělá jak střechy pro veterány, tak i opravy prořezaných střech na nových autech. Já jsem nakonec sehnal na cabrio starší, opravovanou střechu za poměrně nízký peníz, takže sem u něho nenechával šít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.