Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Chiptuning Coupe 3.0 V6, 140kW

Recommended Posts

Odesláno

Rád by jsem svého mazlíka obohatil o trošku výkonu navíc :).

S atmosféry nemám žádné zkušenosti, předtím jsem vlastnil jen čipované TDI. Byla by nějaká možnost zvýšení výkonu o staré V6 140kW?

Díky za info

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

osobně bych řekl že u benzína bez turba to nemá cenu.přidá to moc málo na to kolik za to chcou...

Odesláno

No, já si právě říkám, jestli si tím znatelně polepším. U Passata co jsem měl jsem měl krouták 415Nm (základ 310Nm) a celkově průběh byl dobrý...a co jsem koukal na pežoty, tak udávájí zvýšení na cca 210HP a krouták 305Nm a nevím, jestli je to u toho atmosféra znatelné :-(

Odesláno

ale ved ten motor je uz cca 10 rokov stary a dneska ide vyvoj sialene dopredu - co je dnes in, bude uz zajtra out.

tak som to myslel ja - vzhladom na svoj vek sa tomu motoru neda nic vytknut.:)

a okrem toho je este tak na hranici, co sa tyka elektroniky - si vezmi, ze dakedy uz mas sive vlasy, ked sa ti nieco poondi, no a ked sa zacne ondit taky moderny motor, co prakticky nic nezvladne bez elektroniky, tak dakujem pekne. to si radsej vezmem starsi motor a ten vykonovy rozdiel nazeniem aj inak ( hocijak, len nie chiptuningom;) )

nove auto by som nikdy nekupil, vsetky su postavene tak, ze sam si uz nepomozes, lebo vsade mas nejaku elektronicku prkotinu, nedas ani koleso dolu bez toho, aby sa ti nerozsvietila nejaka kontrolka ( samozrejme to myslim ironicky, ale chcem len zdoraznit o co mi ide )

a servisu sa jednoducho nevyhnes - a tak zarabaju na tebe...:papa

tod vse, som sa trocha rozpisal, sorry:aut

Odesláno

ale ten co som uviedol ja teda BMW (v modeli 3kovej rady e46) 3,0 ma uz vyse 12 rokov a ked porovnas tie...to je rozdiel...

jasne ze porovnavat nove a stare motory moc nejde

Ale proste tento pazot 3,0 povedzme si uprimne nie je zrovna vrcholne dielo ;)

PS: To uz nespominam 4 katalyzatory a 4 lambdy ze ano :D

[upravil dne 4.11.2010 16:00 Y2K]

Odesláno

suhlasim:)

ja som napisal co som mal na srdci, samozrejme ze tento trojliter nie je nic extra, suhlasim, ze som cakal viac, ked som prvy krat slapol na plyn, ale mne osobne uplne staci, okrem toho je tichy, spolahlivy ( aspon teda co sa tyka mojho jedinca - ma za sebou stvrt miliona km a jediny problem boli katy, co nie je az taka hroza ) a pri rozumnej jazde nie je ani taky zrac...

samozrejme ze trojliter bmw a toto je rozdiel - ale trojkove bmw stoji na kazdom rohu a uz z toho dovodu by som to tiez nekupoval:)

Odesláno

Takže se budu muset spokojit se základem :-(. S kamarádem, co jsem mu prodával Passata jsme zkoušeli zrychlení a bývalému Pašíkovi jsem z Péčkem nestačil:-(. Jak do 100 tak do 160 mi poodjel, o cca 4m, a to je to kombík TDi 96kW+chip na 125kW :-(, trochu jsem se styděl. Tak jsem doufal, že by to šlo taky něco málo chipnout, ale asik jsou fakt jen vyhozené prachy :-(, to radši dám do benálu :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...