Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Sháním píst a kroužky do zahradního vysavače a fukaru. Průměr pístu je cca 35mm,dva kroužky. Má někdo tip, kde koupit? Model - 2-taktní mulčovací fukar a vysavač typ Troy - Bilt TB310QS Servis jsem našel jen jeden - jejich odpověd zněla - neekonomická oprava,prodat na ND.:fnuk

Odesláno

zkus firmu Almet, co vím, tak odlívají písty i na zakázku... I když levnější pro Tebe bude koupit nějaký hotový 2T píst a přizpůsobit průměr... Má to nikasil? Průměr pístního čepu? ;)

Odesláno

jak hledám, no úplně jednoduše, mám v rodině strejdu gugla a tetu wikipedii :)

http://www.google.cz/search?q=parts+Troy+-+Bilt+TB310QS&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a

jinak vydrž, páč v brně existuje nějaká velkofirma, někde na ní mám záložku, která mi na jaře sehnala díl do mé sekačky, za něž chtěl Béda mountfíld trávníček 2500 bez dph za 650 Kč. Šlo o nádrž k sekačce, jinak bonus u toho, což nechápu byl i úplně nový karburátor! Mountfield jsou šejdíři :)

Odesláno

Mountfield jsou šejdíři

jo, švagr u nich koupil vzduchový filtr,ten z molitanu cca 7x5x1,5 za 150 a málem ho šlehlo a v euforii si ho netroufl vrátit,

no nekupt za ty prachy :D

[upravil dne 4/11/10 20:16 Haryk]

Odesláno

takže ta firma se jmenuje kramp, byl jsem velmi spokojen s jednáním samotným jak dámy na telefonu tak technikem smluvní pobočky u nás - to, za co chtěl mountfield 2500 mi prodali za 650, navíc velmi přátelské jednání. Jelikož existuje jen pár výrobců motorků zahradní techniky - motor může a pravděpodobně i bude v jiných zaříeních, nebude problém díl u nich nalézt. Hoď sem údaje z motoru a najdeme to

pro začátek můžeš brouzdat třeba zde

http://www.kramp.com/shop/action/catalog_58_-41_10851_Zahrada

Odesláno

No pak jsem ještě přemýšlel, ten píst jen přeleštit a zkusit dát jen ty kroužky. Ojnice i ložiska jsou v pohodě a přeci jen 2-taktní motor je docela primitivní strojek, tak to trošku víc pro začátek přimazat v benzinu a třeba by to chodilo. Jestli myslím špatně, tak mě z toho vyvedte:D:D:D

Odesláno

to jsem si našel v anglickým manuálu taky, já potřebuju vědět výrobce motoru

třeba brigs a stratton honda atd atd

třeba tady je, kde všude je ten pístek použitej, ale v jakým je to motoru to nepíšou :D já to typuju na ten brigs a stratton

hledám dál ;)

Odesláno

pak Ahra Hradec Králové...

Ps. ten píst je KO ;)

jjjirkaaa: víš jak by to vypadalo po pár hodinách? :D I když fakt je ten, jak těsný ten výbrus je... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...