jjjirkaaa Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Sháním píst a kroužky do zahradního vysavače a fukaru. Průměr pístu je cca 35mm,dva kroužky. Má někdo tip, kde koupit? Model - 2-taktní mulčovací fukar a vysavač typ Troy - Bilt TB310QS Servis jsem našel jen jeden - jejich odpověd zněla - neekonomická oprava,prodat na ND. Citovat
martinmz Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Ahoj Nie som si celkom isty ale motorove pilky nizsie rady maju asi 35 mm priemer piesta Citovat
Pata Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 zkus firmu Almet, co vím, tak odlívají písty i na zakázku... I když levnější pro Tebe bude koupit nějaký hotový 2T píst a přizpůsobit průměr... Má to nikasil? Průměr pístního čepu? Citovat
punkac Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 ten píst i s ojnicí stojí 28$ ale nevím co pošta do ČR http://www.ereplacementparts.com/troybilt-tb310qs-41bsgbpg966-blower-parts-c-26780_27249_27257.html ale to jsi asi nechtěl slyšet, alemaj tam komplet díly na ten motor, třeba máš někoho v USA a pošle ti to Citovat
jjjirkaaa Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Díky ta pomoc:super Jak hledáte tyhle stránky sakra:D Přikládám foto pístu:aut Citovat
dobrmik Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 najít někoho v okolí kdo honuje a adlévá písty...okolo hradce králové jsou asi 2 firmy co vím..ale kontakt nemám.. Citovat
punkac Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 jak hledám, no úplně jednoduše, mám v rodině strejdu gugla a tetu wikipedii http://www.google.cz/search?q=parts+Troy+-+Bilt+TB310QS&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a jinak vydrž, páč v brně existuje nějaká velkofirma, někde na ní mám záložku, která mi na jaře sehnala díl do mé sekačky, za něž chtěl Béda mountfíld trávníček 2500 bez dph za 650 Kč. Šlo o nádrž k sekačce, jinak bonus u toho, což nechápu byl i úplně nový karburátor! Mountfield jsou šejdíři Citovat
Haryk Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Mountfield jsou šejdíři jo, švagr u nich koupil vzduchový filtr,ten z molitanu cca 7x5x1,5 za 150 a málem ho šlehlo a v euforii si ho netroufl vrátit, no nekupt za ty prachy [upravil dne 4/11/10 20:16 Haryk] Citovat
punkac Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 takže ta firma se jmenuje kramp, byl jsem velmi spokojen s jednáním samotným jak dámy na telefonu tak technikem smluvní pobočky u nás - to, za co chtěl mountfield 2500 mi prodali za 650, navíc velmi přátelské jednání. Jelikož existuje jen pár výrobců motorků zahradní techniky - motor může a pravděpodobně i bude v jiných zaříeních, nebude problém díl u nich nalézt. Hoď sem údaje z motoru a najdeme to pro začátek můžeš brouzdat třeba zde http://www.kramp.com/shop/action/catalog_58_-41_10851_Zahrada Citovat
jjjirkaaa Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 No pak jsem ještě přemýšlel, ten píst jen přeleštit a zkusit dát jen ty kroužky. Ojnice i ložiska jsou v pohodě a přeci jen 2-taktní motor je docela primitivní strojek, tak to trošku víc pro začátek přimazat v benzinu a třeba by to chodilo. Jestli myslím špatně, tak mě z toho vyvedte:D:D:D Citovat
dobrmik Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 no tohle přeleštit nevím nevím... možná chvilku by to chodilo..ale muže ukápnout píst nebo se zadřít uplně....záleží na jak dlouho to chceš... Citovat
punkac Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 to jsem si našel v anglickým manuálu taky, já potřebuju vědět výrobce motoru třeba brigs a stratton honda atd atd třeba tady je, kde všude je ten pístek použitej, ale v jakým je to motoru to nepíšou já to typuju na ten brigs a stratton hledám dál Citovat
jjjirkaaa Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 jojo,myslel jsem si to, ale na tom motoru nic neni. Jen tenhle kod: MTD 81*97/68SH2-IA*2002/88*0330*00 A31EC Citovat
Pata Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 pak Ahra Hradec Králové... Ps. ten píst je KO jjjirkaaa: víš jak by to vypadalo po pár hodinách? I když fakt je ten, jak těsný ten výbrus je... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.