Fredino Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 caute chlapi mam taky problem,vlastne viac problemov...tak 1. pri stvrt nadrzi mi svieti rezerva 2. natankoval som 17l nafty presiel 220km a svieti znova + strasny smrad vo vnutri zo spalenej nafty=asi diera vo vyfuku...je to motor 2.0hdi 66kw r.v 2001 Citovat
maximum Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 a isto je to spalena nafta? pozri, ci ti nekvapka spod auta nafta = mas deravu nadrz alebo hrdlo, kade sa tankuje, resp. netesni spoj medzi nadrzou a tym hrdlom. edit: este mi napadlo, pozri pod sedacky, ci sa ti tam nahodou nezateka [upravil dne 2.11.2010 16:35 maximum] Citovat
Fredino Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 pod autom je sucho,zapchal som vyfuk a mam pocit ze to fuci dakde,ale pozrem vsade Citovat
Fredino Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 pod sedackami takisto sucho ush mi ostava iba jedna moznost a to pozret pod auto...dufam len ze to fakt tak nezerie lebo ma slak trafi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.