PetrMach Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Ahoj, objevují se mi na displeji chybové hlášky, myslel jsem že to možná souvisí s brzdami(dnes provedena výměna předních destiček vč. kotoučů) - byly tam zničené 2 kabílky které zřejmě mají indikovat opotřebení a jsou součástí každé brzdové destičky. Není tomu ale tak, chybové hlášky se objevují stále: 1) po sešlápnutí brzdového pedálu: Direction indicator(s) faulty a hned potom No bulb blown 2) po zapnutí levého blinkru - levé směrovky se objeví: Left hand brake light bulb faulty. Každopádně všechna světla zkotrolována, svítí i blikají všechny žárovky. Není chyba v nějakém kontaktu? Setkal jste se někdo s tím? Děkuji moc předem... [upravil dne 1/11/10 12:42 PetrMach] [upravil dne 1/11/10 12:43 PetrMach] [upravil dne 1/11/10 15:28 PetrMach] Citovat
Judes Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Mohol by to byť aj ten spomínaný konektor, pozri si tento link . Citovat
PetrMach Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Díky moc za radu, neměl jsem sprej, tak jsem jen rozebral světlo, očistil a narovnal kontakty, utřel prach pod světlem. Po krátké zkoušce nehlásí žádnou chybu. Takže to bylo zřejmě přesně tím co je popsáno v odkazu od tebe. DÍKY:potlesk:super:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.