eclipse Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 mám dotaz kde se nachází nadobka na aditivum auto uz se nám prepina do nouzáku a furt nam to píše Diesel aditivum minimu....... a prave nevim kde by mohla být koukal jsem ale nenašel Citovat
Leos Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Nádobka je pod autem z levé strany nádrže. Citovat
eclipse Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 zrusit !!!! je to k nicemu A kdo říkal že jí chcu dolejvat Citovat
dyno Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 zrusit !!!! je to k nicemu A kdo říkal že jí chcu dolejvat ja ne Citovat
eclipse Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 zrusit !!!! je to k nicemu A kdo říkal že jí chcu dolejvat ja ne sorac to bebylo k tvy odpovedi ale ty nad ni ale jinak kdyz se zrusi jak je to s emisemy zmneni se? Citovat
dyno Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 prej ne nevim jiste ale vzdycky to nejak jde resi se tu nekde ze kdyz je to vykucly tak se motor da vytocit do vysich tocek a tudis emise v pr....i Citovat
straki007 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 prej ne nevim jiste ale vzdycky to nejak jde resi se tu nekde ze kdyz je to vykucly tak se motor da vytocit do vysich tocek a tudis emise v pr....i Jenom na EDC16 kdyz se nenastavi limiter tak jsou vyssi otacky pro EK.Takze 1,6 HDI Pro EDC15 2,0 a 2,2 hDI to neplati:D Citovat
dyno Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 prej ne nevim jiste ale vzdycky to nejak jde resi se tu nekde ze kdyz je to vykucly tak se motor da vytocit do vysich tocek a tudis emise v pr....i Jenom na EDC16 kdyz se nenastavi limiter tak jsou vyssi otacky pro EK.Takze 1,6 HDI Pro EDC15 2,0 a 2,2 hDI to neplati:D tak to sorry nevsim jsem si ze je to jen na 1,6 hdi tim lepe pro majitele 2,0hdi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.