Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Tak to ano, ale ked si hraval, tak potom treba len uznat jednu vec, ze pri klasickom CS je to viac a skusenostiach, aime, a podobne, ako ked hras CSS, kde je to viac o Lucku :)

Ten kdo CS masti pravidelne a stale, uz vie presne kde co ako, a pomerne vzdy mu to vyjde, toto celkom u CSS neplati, a preto nie je az taky uspesny ...

Day od Defeat je takisto super, dost som sa ho nahral, ale nikdy nie \"zavodne\" ...

jj takhle sem to myslel..jinak DOD mam tet asi nejradsi CS a CSS uz me moc nebavi :( a na relax je good Left 4 death masakralni rezba zombiku :roker

Odesláno

ja uz bych nikam nejezdil ..mam vse pres STEAM..a kdyz to nechcete hned tak staci koukat na akce..kamosovy sem nedavno kupoval CSS za 4.95€ a left4death za 9.99€ DOD za 6.95€..

potom si uz jen vybirate z neprebernyho mnozstvi servru..a hlavne se vyvarujete hackovani atd..

Odesláno

no ja v tomhle vubec nevim jak se postupuje,jestli jde server nejak vytvorit nebo tak,ale vim ze asi za 200 se da pronajmout server na mesic..

Odesláno

Uplne zbytocne, treba najit nejakej volnej server s dobrym pingom, na ktorom nikto neni, rozdat si tady IP, a zaplnit ho :) Urcite netreba nic pronajimat :)

Odesláno
sakra chlapi,tak ze by sme nekdy dali peugeot match? :D

Hh, hlásim se:D Kdyžtak CS:S Bostich222

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...