Dopiťák Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Tak to ano, ale ked si hraval, tak potom treba len uznat jednu vec, ze pri klasickom CS je to viac a skusenostiach, aime, a podobne, ako ked hras CSS, kde je to viac o Lucku Ten kdo CS masti pravidelne a stale, uz vie presne kde co ako, a pomerne vzdy mu to vyjde, toto celkom u CSS neplati, a preto nie je az taky uspesny ... Day od Defeat je takisto super, dost som sa ho nahral, ale nikdy nie \"zavodne\" ... jj takhle sem to myslel..jinak DOD mam tet asi nejradsi CS a CSS uz me moc nebavi a na relax je good Left 4 death masakralni rezba zombiku Citovat
silvar Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 toz tez bych zahral,chce to nejakou verejnou mistnost a je to Citovat
Dopiťák Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 ja uz bych nikam nejezdil ..mam vse pres STEAM..a kdyz to nechcete hned tak staci koukat na akce..kamosovy sem nedavno kupoval CSS za 4.95€ a left4death za 9.99€ DOD za 6.95€.. potom si uz jen vybirate z neprebernyho mnozstvi servru..a hlavne se vyvarujete hackovani atd.. Citovat
oni Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 no ja v tomhle vubec nevim jak se postupuje,jestli jde server nejak vytvorit nebo tak,ale vim ze asi za 200 se da pronajmout server na mesic.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Uplne zbytocne, treba najit nejakej volnej server s dobrym pingom, na ktorom nikto neni, rozdat si tady IP, a zaplnit ho Urcite netreba nic pronajimat Citovat
oni Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 taky moznost,ale museli by sme ho zaplnit,pac jinak se tam hned naprdej cizi lidi.... Citovat
Guest bostich Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 sakra chlapi,tak ze by sme nekdy dali peugeot match? Hh, hlásim se:D Kdyžtak CS:S Bostich222 Citovat
oni Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 no prave jsme se asi shodli,ze se bude hrat 1.6 Citovat
urdemala Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 kdybyste hráli css, tak jdu taky :-) 1.6 mám nainstalovanou sice taky, ale nehrál jsem jí už asi nějakej ten rok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.