oni Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 hraje tady nekdo na klubu tuto hru? potreboval bych s necim poradit... Citovat
oni Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 klasickou hraju dlouho a stale,ale ted jsem poridil novej komp a rad bych si zahral source,ale vis jak? Citovat
wooody Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 aha, v tom bude asi nějakej rozddíl :-D přes GP si to zkoušel?? Citovat
oni Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 GP?? no prave me spis udivuje,ze na netu o tom nic neni. Citovat
winco Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 ja to hraval chvili a šlo to normálne......hodil si tam IP adresu servra a šlo to normálne ale ted zase hraju 1,6 s intraku po LANke Citovat
oni Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 a co je potreba aby se 1.6 rozchodila po lance? a hral si steam nebo non-steam? Citovat
winco Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 source nevim čo sem hral ale 1,6 hraju non steam ........a tu 1,6: na notebooku vytvori jeden sieť, ostatny sa pripoja, zapneš CS jeden z hračov vytvari server ostatny ho v karte \"lan\" najdu a pripojasa a hraš žiadny problem......a popripade ked ked to nepojde povypinať firewall na všetkých notebookoch...a na PC to ide tak isto akurat že sa spojite kablami cez switch alebo hub ale lepši je switch [upravil dne 1/11/10 10:06 winco] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Winco to sa ta nepytal :D Nehral som to uz dlho, ale Source bol o nicom Dakedy som hraval 1.6 normalne clan, sponzoring, lan party, turnaje Este poznam par hracov zo slovenskej elity, co chodia po svete hravat Inak som rozmyslal, HL uz stoji par korun, robia rovno verziu s CS kami, ze si ho zase kupim nech si sem tam zaklikam ... Citovat
oni Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 vim, ze to stoji par kacek,ale vetsina mych znamych to hraje jako non-steam. Jinak proc si myslis, ze source je nic moc? Kazdopadne jak si dnes zahraju source non-steam. Mam 3 pathe a stejne nic. Pri pripojovani to hodi hlasku... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 No proste na klasicke CS ko to u mna nikdy nemalo, nehralo to tolko ludi, a uz to bolo proste INE, ako na co si bol pri CS zvyknuty, proste ma to nebavilo... To sa neda vysvetlit, to si musis zahrat a uvidis ci ta to chiti ... My sme to vsetci instalovali, rad radom ked to vyslo, a kazdy to do mesiaca uz ani neoplul, tak neviem, mozno teba to chyti ... Citovat
Existujuci Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Presne ako pise LubkO,klasicky CS je naj. Source ma tiez neoslovil. Uz asi rok som ale nehral,na NTB mi to nesedi a mam aj pomaly NET. Hru mam este nainstalovanu len vysoky ping ma vyhadzuje zo serverov. Niekedy by som si ale zahral......obavam sa ze uz by ma prsty neposluchali. Citovat
Dopiťák Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 hraju sem tam ..hlavne DOD CS:SOURCE left4death..jinak ja mam radsi vse na soursu grafika je lepsi hra je vic dynamicka nez obic..a lidi to hraje dost jen ne na non-steam jelikoz non steam servry poradne nejedou a furt tam nekdo hackuje.. jinak ze startu kdyz sem jeste studoval tak sem hraval CS i CSS zavodne a musim rict ze na turnajich je lepsi CSS.. Citovat
oni Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 sakra chlapi,tak ze by sme nekdy dali peugeot match? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 hraju sem tam ..hlavne DOD CS:SOURCE left4death..jinak ja mam radsi vse na soursu grafika je lepsi hra je vic dynamicka nez obic..a lidi to hraje dost jen ne na non-steam jelikoz non steam servry poradne nejedou a furt tam nekdo hackuje.. jinak ze startu kdyz sem jeste studoval tak sem hraval CS i CSS zavodne a musim rict ze na turnajich je lepsi CSS.. No nevsimol som si ze by CSS bol lepsi ... Neviem ci si bol niekedy na turnajoch ako WCG a podobne, tam vsade je CSS slaby odvar oproti CS Nehovorim ze sa SOURCE nehrava, ale ani zdaleka nie je tak popularny ako klasicka 1.6 .... To je proste fakt ... Clany, teamy, sponzori, turnaje, vsetko primar na CS, CSS ako druhotne ... Citovat
Dopiťák Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 rekl sem svuj nazor..tudis nikomu nenutim CSS.. jinak ja muj nazor nikomu nevnucuju hral sem zavodne 1.6ku i CSS a i DOD...takze muj nazor je ze se platformy vyvijeji tak proc zustavat jen u toho nejstarsiho..ja uz se tesim na HL3..a na diablo 3 jestli vubec vyjde;) jo a hral sem za penize to ti asi rekne nejvic .. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Tak to ano, ale ked si hraval, tak potom treba len uznat jednu vec, ze pri klasickom CS je to viac a skusenostiach, aime, a podobne, ako ked hras CSS, kde je to viac o Lucku Ten kdo CS masti pravidelne a stale, uz vie presne kde co ako, a pomerne vzdy mu to vyjde, toto celkom u CSS neplati, a preto nie je az taky uspesny ... Day od Defeat je takisto super, dost som sa ho nahral, ale nikdy nie \"zavodne\" ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.