Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zohnal som si trojriadkový displej, všetko namontoval, ale problém. Displej nesvieti, ale pod určitým uhlom na ňom vidieť tmavé údaje. Tie, čo som chcel. Prečo nesvieti? Dal som nazad pôvodný, a nesvieti už ani ten? Je na to zvlášť poistka, alebo to treba reštartovať odpojením baterky? Údaje z PP idú.:grr

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Zohnal som si trojriadkový displej, všetko namontoval, ale problém. Displej nesvieti, ale pod určitým uhlom na ňom vidieť tmavé údaje. Tie, čo som chcel. Prečo nesvieti? Dal som nazad pôvodný, a nesvieti už ani ten? Je na to zvlášť poistka, alebo to treba reštartovať odpojením baterky? Údaje z PP idú.:grr
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,

tak jsem na svém pažoutku dnes vyměnil display, vyzkoušel a PP funguje a ukazuje. Ale přestalo fungovat rádio. Tak jsem vrátil zpátky můj původní display a fungovalo. Je chyba v tom novém displeji nebo se musí povolit rádio v BSI při výměně?

Zkusil jsem odpojit baterii, ale nepomohlo to

Díky L.

Odesláno

Lukáš, mne tiež odišlo rádio napriek tomu, že bol povolený cez PC. Ale keď som zistil, že mi nejde ani ventilátor na chladiči, to už bolo iné kafé a radšej som tam vrátil pôvodný displej. Ináč, asi pol minúty po výpadku rádia sa mi rozblikali všetky kontrolky na prístrojovke ...

Odesláno

Zdravým uz som tu pisal ale sa to tu neobjavylo. NAHODIL SOM DYSPLAY Z 406 VSETKO FUNGUJE okrem dialkoveho. Tiež som mal problem že nedržala pameť po použiti vedečka na kontakty vsetko ok. Dialkove budem riesit na dia uvidime.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Je to tu napsaný asi milionkrát

MUX - data jdou po cca 5 kabelech

neMUX - každá informace má speciální kabel (představ si jako kdyby jsi měl pevnou linku a od té by musel vést každý kabel zvlášť ke všem lidem co voláš). Předělat neMUX na MUX = vykuchovat komplet elektroniku v celém autě, protože nejde mít půlku tak a půlka tak.

Odesláno

Tommy002:Elektronika je pre mna španielska dedina:D:Dmam totiž dva 206 v jednej je MUX v druhej nie ta s MUXom je na zrušenie a rozmyšlal som nad PP tak preto ta uvaha o prekladke.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...