Kloub Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 mám spojku která má najeto odhadem 40-50 tisíc podle opotřebení a na zpátečku nehorázně škube když se rozjíždím nad 1500 ot. na jedničku vůbec neškube ani na dvojku. nějak mě tohle hlava nebere nevíte co to může být??? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 bud je volný celý agregát (silentbloky), nebo je volné něco ve spojce--nejspíš střed lamely (rozpadlé pružiny) Citovat
Kloub Odesláno 29. říjen 2010 Autor Odesláno 29. říjen 2010 no si myslím že kdyby byly rozpadlé přužinky tak by to škubalo i na jedničku ne? právěže mě nejde do hlavy proč jen na zpátečku však spojka nemůže poznat jaká je zařazená rychlost !? Citovat
Dundee Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 Tak silentbloky, nejspíš nad převodovkou a horní u rozvodů. Citovat
Kloub Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 hm.... tak silentbloky jsou v pohodě, další poznatek je že mě začalo pěkně hučet spojkové ložisko a uplně mě vibruje řadící páka..... asi to auto hodím ze skály Citovat
Kloub Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 víte něco dalšího??? zaregistroval jsem že hned po ranním startu to nedělá, po minutě opět Citovat
Kloub Odesláno 9. listopad 2010 Autor Odesláno 9. listopad 2010 nemůže tohle dělat poloosa? mám volný opět ten triangl v dlouhé poloose, jinak jsem se díval a všechny silentbloky jsou dobré Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.