bobe Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Dnes pri ceste domov mi niečo puklo pri zošliapnutí spojky. Odvtedy pri každom cca 4 zošliapnutí sa ten zvuk \" aj to cítim v nohe\" prejavuje. Spojka zaberá v poriadku. Preto prosím o radu, či ma nečaká voľaký prúser, alebo či sa už s niečím podobným niekto nestretol. Ďakujem.... Citovat
Guest maniaksoft Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Asi to bude samoštel spojky. Přenastavuje se. Citovat
Sagic Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Mně taky takhle pukalo ve spojkovém pedálu, pořád se to objevovalo častěji a nakonec se mi i stalo, že občas zůstal pedál spojky sešlápnutej a musel jsem ho vrátit ručně. Pomohlo vyměnit lanko spojky. Citovat
bobe Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 Ďakujem za radu, vymenil som lanko a je to v pohode i keď na pohľad mu nič nebolo, dokonca mi pripadá, že ide lahšie Citovat
palo25 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Zdravim. Mne vrzga ked zoslapnem spojku. Ked sa pedal vracia spat tak nevrzne. Moze to byt spojkove lanko? Spojka zabera normalne. Dakujem. Citovat
MrVain Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 stači dobre premazať to spojkove lanko,vlastna skusenosť netreba ho meniť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.