kanizanec Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Ahojte, tak sa chcem aj ja trosicku podelit o svoju radost... Mal som Nissan Almera 1.4 SLX ale chuda uz nevladala s dychom kedze chodim casto cez hory, a tak sa mi naskytla moznost kupit tohto krasavca:o Otec ma 607 s tym istym motorom tak som si povedal ze to musi byt super volba, a fakt taha ako čert.a po vymene turba a intercooleru to bude hadam to co to ma byt, ak tu ma niekto nieco podobne dajte vediet lebo tychto som tu este nevidel... [Edited on 28/10/10 16:42 kanizanec] Citovat
Grlik Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Pěkné auto, mam ten samý motor akorat ve 406 coupe, taky jsem s tim spokojen. Když tak dej ještě nějaké vetši info o autě a nějaké další fotečky Citovat
kanizanec Odesláno 28. říjen 2010 Autor Odesláno 28. říjen 2010 no tak je to samozrejme FAP, vybava: polokoza, dazdovy a svetelny senzor, automat. klima, komplet elektrika okrem sedaciek a este mi chyba vyhrievanie sedadiel,ani neviem co by som mal blizssie popisat...nejake dalsie foto budu casom:super Citovat
farky Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 pekna farba, skvely motor, a ten interier.... Citovat
stewie Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Krásná barva, těhle moc nejezdí a ten interier ... krása jen na 2.2 HDi jsem neslyšel chválu ... mám ho v C5 je to celkem tahoun ale údajně na něm odcházejí brzo vačky.. Jen mi vrtá hlavou jesti tohle neni nějaká spešl verze ... protože ten interier a tahle barva je taková nevídáná... [upravil dne 6/4/11 21:22 stewie] Citovat
v3nty Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Krása taky bych chtel jednou 2.2 406 nebo uvažuji nad e46 ... (ale spíš 406..) Momentálne mám 2.0 a ani si neviem predstavit co musí delat tá 2.2 závidím... Citovat
kanizanec Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 ďakujem vám krásne, vyleštit do takéhoto stavu mi trvá cca 5 hodin aj s umívaaním a používam turtle vox... to stewie:neviem o vačkách som ešte nepočul ale ten motor má dosť svojích múch, ale ked sa o to človek stará tak sa to dá-čo nemožem povedať o predošlom majitelovi! Je to verzia Sport Pack, ktorych je fakt malo ak nie najmenej:myslim [upravil dne 7/4/11 21:56 kanizanec] Citovat
kanizanec Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 to v3nty:pozerám dobre že máš tú bledo modrú čo aj ja?Inak z Martina mám frajerku. Citovat
Rejty Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 ďakujem vám krásne, vyleštit do takéhoto stavu mi trvá cca 5 hodin aj s umívaaním a používam turtle vox... to stewie:neviem o vačkách som ešte nepočul ale ten motor má dosť svojích múch, ale ked sa o to človek stará tak sa to dá-čo nemožem povedať o predošlom majitelovi! Je to verzia Sport Pack, ktorych je fakt malo ak nie najmenej:myslim [upravil dne 7/4/11 21:56 kanizanec] korytnacku vyhod a radsi si kup lepsie vosky a lestenky bud meguiars..nebo ODOD juice nebo Auto glym!! a vysledek poznas ovela lepe Citovat
stewie Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Krása taky bych chtel jednou 2.2 406 nebo uvažuji nad e46 ... (ale spíš 406..) Momentálne mám 2.0 a ani si neviem predstavit co musí delat tá 2.2 závidím... V čem myslíš že by byla lepší ? 406 není závoďák ale limuzína v mojí C5 žere 8/100 Citovat
kanizanec Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 korytnacku vyhod a radsi si kup lepsie vosky a lestenky bud meguiars..nebo ODOD juice nebo Auto glym!! a vysledek poznas ovela lepe[/rquote] dik poradit si dam vzdy-aj mi akurat tento vosk uz dosiel..rozmyslam nad tuhym voskom, nie tekutym, vies nieco poradit? Citovat
v3nty Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 to v3nty:pozerám dobre že máš tú bledo modrú čo aj ja?Inak z Martina mám frajerku. zatial len narazdník je tej farby Citovat
kanizanec Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 co myslis tym ze zatial len naraznik, to chces dat do tej farby cele auto?to hadam nie... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.