Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, tak sa chcem aj ja trosicku podelit o svoju radost...:papa

Mal som Nissan Almera 1.4 SLX ale chuda uz nevladala s dychom kedze chodim casto cez hory, a tak sa mi naskytla moznost kupit tohto krasavca:o Otec ma 607 s tym istym motorom tak som si povedal ze to musi byt super volba, a fakt taha ako čert.a po vymene turba a intercooleru to bude hadam to co to ma byt, ak tu ma niekto nieco podobne dajte vediet lebo tychto som tu este nevidel...

post-30557-14109613325527_thumb.jpg

[Edited on 28/10/10 16:42 kanizanec]

Odesláno

Pěkné auto, mam ten samý motor akorat ve 406 coupe, taky jsem s tim spokojen. Když tak dej ještě nějaké vetši info o autě a nějaké další fotečky

Odesláno

no tak je to samozrejme FAP, vybava: polokoza, dazdovy a svetelny senzor, automat. klima, komplet elektrika okrem sedaciek a este mi chyba vyhrievanie sedadiel,ani neviem co by som mal blizssie popisat...nejake dalsie foto budu casom:super

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Krásná barva, těhle moc nejezdí a ten interier ... krása jen na 2.2 HDi jsem neslyšel chválu ... mám ho v C5 je to celkem tahoun ale údajně na něm odcházejí brzo vačky..

Jen mi vrtá hlavou jesti tohle neni nějaká spešl verze ... protože ten interier a tahle barva je taková nevídáná... :myslim

[upravil dne 6/4/11 21:22 stewie]

Odesláno

Krása taky bych chtel jednou 2.2 406 nebo uvažuji nad e46 ... (ale spíš 406..)

Momentálne mám 2.0 a ani si neviem predstavit co musí delat tá 2.2 závidím... :)

Odesláno

ďakujem vám krásne,

vyleštit do takéhoto stavu mi trvá cca 5 hodin aj s umívaaním a používam turtle vox...

to stewie:neviem o vačkách som ešte nepočul ale ten motor má dosť svojích múch, ale ked sa o to človek stará tak sa to dá-čo nemožem povedať o predošlom majitelovi!

Je to verzia Sport Pack, ktorych je fakt malo ak nie najmenej:myslim

[upravil dne 7/4/11 21:56 kanizanec]

Odesláno
ďakujem vám krásne,

vyleštit do takéhoto stavu mi trvá cca 5 hodin aj s umívaaním a používam turtle vox...

to stewie:neviem o vačkách som ešte nepočul ale ten motor má dosť svojích múch, ale ked sa o to človek stará tak sa to dá-čo nemožem povedať o predošlom majitelovi!

Je to verzia Sport Pack, ktorych je fakt malo ak nie najmenej:myslim

[upravil dne 7/4/11 21:56 kanizanec]

korytnacku vyhod a radsi si kup lepsie vosky a lestenky bud meguiars..nebo ODOD juice nebo Auto glym!! a vysledek poznas ovela lepe

Odesláno
Krása taky bych chtel jednou 2.2 406 nebo uvažuji nad e46 ... (ale spíš 406..)

Momentálne mám 2.0 a ani si neviem predstavit co musí delat tá 2.2 závidím... :)

V čem myslíš že by byla lepší ? 406 není závoďák ale limuzína v mojí C5 žere 8/100

Odesláno

korytnacku vyhod a radsi si kup lepsie vosky a lestenky bud meguiars..nebo ODOD juice nebo Auto glym!! a vysledek poznas ovela lepe[/rquote]

dik poradit si dam vzdy-aj mi akurat tento vosk uz dosiel..rozmyslam nad tuhym voskom, nie tekutym, vies nieco poradit?:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...