Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

jelikož propojení nové TV s PC i přes HDMI se mi zdá jako ne úplně nejlepší (délka kabelu možná i 10 metrů + nutnost mít zaplé oboje + další kabel pro zvuk), chtěl bych zkusit koupit DVD přehrávač se vstupem pro USB.

Zajímá mne jen to, jestli si přehrávač poradí s DVD-videem na USB disku, tj. zkopíruju složku VIDEO_TS na USB, a v pohodě ho přehraje nebo jestli je to spíš pouze na DivX a pod.

Televize má také USB vstup, ale v manuálu se dočtu, že přehrává DivX, ale o DVD z USB není zmínka, takže asi ne.

Děkuji za Vaše názory!

Odesláno

Mam doma prehravac zo vstupom USB.

Ale to co tam \"pchas\" musi mat suborovy system FAT32, aspon u mna to tak je.

A okrem obrazkov a divX to nedokaze nic ine, teda ani DVD to nezoberie tak ako popisujes ;)

A prepajat comp cez tento vstup, no neviem neviem :myslim

Maximalne tak disk prenosny, ale musi byt FAT ako som pisal

Odesláno

Nevím jakou máš grafárnu v compu,ale novější ATI umí přes HDMI i zvuk(já mám 1,5 roku starou 3870HD a ta to už taky zvládá),takže není třeba jack kabel.Vím to na milion %,páč jsem to sám hooooodně dlouho řešil.:D No a jinak s tím DVD je to asi tak,že lepší značky to moc neumí,stejně jako neumí xvid a ty míň značkové jako např HYUNDAI zvládnou i formáty,které ani nemají napsané v parametrech .To mám taky vyzkoušeno.A ten HYUNDAI dokonce i vydrží.Jeden se koupil na zkoušku a už jede 4 roky skoro pořád,děti na tom brousí pohádky.No a pak si HYUNDAI koupilo víc členů rodiny a dodnes všechny bez jediného problému.

[upravil dne 27.10.2010 06:55 PM lape]

Odesláno

ja teraz riesim comp k telke.

zohnal som taky maly kancelarsky Dell, nie je ho ani pocut ked ide.

K tomu grafarnu do PCI slotu a opticky vystup zo zvukovky a je to ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...