enikybeniky Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Zdravím, jelikož propojení nové TV s PC i přes HDMI se mi zdá jako ne úplně nejlepší (délka kabelu možná i 10 metrů + nutnost mít zaplé oboje + další kabel pro zvuk), chtěl bych zkusit koupit DVD přehrávač se vstupem pro USB. Zajímá mne jen to, jestli si přehrávač poradí s DVD-videem na USB disku, tj. zkopíruju složku VIDEO_TS na USB, a v pohodě ho přehraje nebo jestli je to spíš pouze na DivX a pod. Televize má také USB vstup, ale v manuálu se dočtu, že přehrává DivX, ale o DVD z USB není zmínka, takže asi ne. Děkuji za Vaše názory! Citovat
Y2K Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Mam doma prehravac zo vstupom USB. Ale to co tam \"pchas\" musi mat suborovy system FAT32, aspon u mna to tak je. A okrem obrazkov a divX to nedokaze nic ine, teda ani DVD to nezoberie tak ako popisujes A prepajat comp cez tento vstup, no neviem neviem Maximalne tak disk prenosny, ale musi byt FAT ako som pisal Citovat
enikybeniky Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 Ne, ne, kompa bych s TV jinak propojil přes HDMI + Jack, ale to je kabeláže navíc + zapnutá TV + PC najednou. Takže DVD přes USB disk téda ne, jo? Citovat
Y2K Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Neviem ako su na tom terajsie \"stroje\" ale na tom mojom to ide tak ako som popisal. Je to nejaky Panasonic asi 3 roky stary Citovat
lape Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Nevím jakou máš grafárnu v compu,ale novější ATI umí přes HDMI i zvuk(já mám 1,5 roku starou 3870HD a ta to už taky zvládá),takže není třeba jack kabel.Vím to na milion %,páč jsem to sám hooooodně dlouho řešil. No a jinak s tím DVD je to asi tak,že lepší značky to moc neumí,stejně jako neumí xvid a ty míň značkové jako např HYUNDAI zvládnou i formáty,které ani nemají napsané v parametrech .To mám taky vyzkoušeno.A ten HYUNDAI dokonce i vydrží.Jeden se koupil na zkoušku a už jede 4 roky skoro pořád,děti na tom brousí pohádky.No a pak si HYUNDAI koupilo víc členů rodiny a dodnes všechny bez jediného problému. [upravil dne 27.10.2010 06:55 PM lape] Citovat
enikybeniky Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 Já mám pouze ATI X1950 Pro, takže asi ne... No, vypadá to, že asi moc jinou možnost než HDMI nemám, pokud nechci všechno hned vysmažit na DVD a přehrát v DVD. Citovat
Y2K Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 ja teraz riesim comp k telke. zohnal som taky maly kancelarsky Dell, nie je ho ani pocut ked ide. K tomu grafarnu do PCI slotu a opticky vystup zo zvukovky a je to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.