Dopiťák Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Je tu nekdo kdo by poradil s konstrukci audio zarizeni? Abych osvetlil situaci jde mi hlavne o stavbu zastavby kufru na miru pomoci zakladni drevene konstrukce a sklolaminatove tkaniny.. Potom kde sehnat drevene ramecky pod repro.. A poradit jake pouzit kabely a jakou kvalitu pouzit na kvalitni audio .. za kazdou radu predem dekuju .. [upravil dne 27/10/10 10:36 tommas11] [upravil dne 27/10/10 10:37 tommas11] Citovat
Dadadavid Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Tak kabely...jake repro a radio mas?? Citovat
Dopiťák Odesláno 28. říjen 2010 Autor Odesláno 28. říjen 2010 myslel sem spis jakej typ(model) kabelu pouzit od radia nebo zesilovace k repro(kvalitni)+ jaky kabely pouzit od centra k zesilovaci..to vse obecne.. jinak misto radia bude multimedialni centrum a v kufru bude priblizne 2xwoofer + 2x stredobas + 2x vejsky..vse bude pres vyhybky a zesilovac.. v prednich dverich budou stredy + vejsky.. vzadu(P306 kabrio) budou stredobasy.. napajeci kabel bude 3-4mm takzez budu menit kabel kostry za 3-4mm.. zakladni znalosti audio mam jen bych potreboval poradit spis s detailnejsi strankou veci a hlavne s konstrukci zastavby do kufru (neco jako ma marty v 306ce) jelikoz to sem jeste nikdy nedelal tak nemam zadnou skusenost.. taktez bych potreboval poradit kde kupovat audio +prislusenstvi za slusnou cenu ale zaroven se slusnou komunikaci s prodejcem(nemam rad kdyz neco koupim a obchod se k reklamaci nijak nestavi nebo obchod za tyden neni).. jde mi i o radu ohledne znacky repro..nepotrpim si na znacku jde mi hlavne o kvalitu zvuku.. nejde mi o 135 Db nekvalitniho ramusu a drnceni plechu ale spis bych rad kvalitni a cistej zvuk.. Citovat
peugeot09 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 taktez bych potreboval poradit kde kupovat audio +prislusenstvi za slusnou cenu ale zaroven se slusnou komunikaci s prodejcem(nemam rad kdyz neco koupim a obchod se k reklamaci nijak nestavi nebo obchod za tyden neni).. Slušné ceny mám, komunikaci myslím, bezchybnou. Vůči problémům se stavím čelem a narozdíl od ostatních je řeším. Pokud budeš mít zájem, stačí napsat SZ, poradím pomůžu, vysvětlím. Citovat
Dopiťák Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 Ok vecer ti napisu SZ a skusime neco poresit.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.