Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je tu nekdo kdo by poradil s konstrukci audio zarizeni?

Abych osvetlil situaci jde mi hlavne o stavbu zastavby kufru na miru pomoci zakladni drevene konstrukce a sklolaminatove tkaniny..

Potom kde sehnat drevene ramecky pod repro..

A poradit jake pouzit kabely a jakou kvalitu pouzit na kvalitni audio ..

za kazdou radu predem dekuju ..:super

[upravil dne 27/10/10 10:36 tommas11]

[upravil dne 27/10/10 10:37 tommas11]

Odesláno

myslel sem spis jakej typ(model) kabelu pouzit od radia nebo zesilovace k repro(kvalitni)+ jaky kabely pouzit od centra k zesilovaci..to vse obecne..

jinak misto radia bude multimedialni centrum a v kufru bude priblizne 2xwoofer + 2x stredobas + 2x vejsky..vse bude pres vyhybky a zesilovac..

v prednich dverich budou stredy + vejsky..

vzadu(P306 kabrio) budou stredobasy..

napajeci kabel bude 3-4mm takzez budu menit kabel kostry za 3-4mm..

zakladni znalosti audio mam jen bych potreboval poradit spis s detailnejsi strankou veci a hlavne s konstrukci zastavby do kufru (neco jako ma marty v 306ce) jelikoz to sem jeste nikdy nedelal tak nemam zadnou skusenost..

taktez bych potreboval poradit kde kupovat audio +prislusenstvi za slusnou cenu ale zaroven se slusnou komunikaci s prodejcem(nemam rad kdyz neco koupim a obchod se k reklamaci nijak nestavi nebo obchod za tyden neni)..

jde mi i o radu ohledne znacky repro..nepotrpim si na znacku jde mi hlavne o kvalitu zvuku..

nejde mi o 135 Db nekvalitniho ramusu a drnceni plechu ale spis bych rad kvalitni a cistej zvuk..

Odesláno
taktez bych potreboval poradit kde kupovat audio +prislusenstvi za slusnou cenu ale zaroven se slusnou komunikaci s prodejcem(nemam rad kdyz neco koupim a obchod se k reklamaci nijak nestavi nebo obchod za tyden neni)..

Slušné ceny mám, komunikaci myslím, bezchybnou. Vůči problémům se stavím čelem a narozdíl od ostatních je řeším.

Pokud budeš mít zájem, stačí napsat SZ, poradím pomůžu, vysvětlím. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...