Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím. teraz v poslednej dobe čo chodim na aute sa mi zdá že mi auto nejako neťaha. ako ide. ale predtým ked som zatlačil na plyn tak ma aj oprelo do sedačiek kusok. a teraz ako si nič. môže to byť tým že je studený motor a chodím na krátke trasy??? dakujem. mam 2,2 hdi

Odesláno

mam tam 190 tis. km. fap mám von. tak neviem ale kamarát mi povedal čo sa mi na tom previezol že to ťaha dobre len že ja by som chcel asi viac od toho auta. rozmyšľam že tam dám vačšie turbo. a dám to aj čipnúť.

Odesláno

Jak mas udelay FAP ?

Nekde origo ve firme nebo to nekdo chtel jenom obejit??

Turbo je zbytecnost,protoze motor uz je nadimenzovany tak akorat.

Chip pomuze spis...a bohate staci.

Odesláno

no jednoducho sa mi zdá že niekedy nemam ten odpich ako som mal. jednoducho. niekedy ked som išiel 90 a mal som to v piatom prevodovom stupni a pritlačil som na plyn tak auto dosť zrychlilo. jednoducho som citil aj ako ma opiera do sedačky. ale teraz zrýchli ale pomalšie.

Odesláno

hod to na diag a skontroluj prevadzkove data, cidla... ak tam nic nenajdes tak neries. alebo ak mas zbytocne peniaze tak skusaj vymienat vsetko mozne s tym, ze to mozno aj tak nepomoze a je to len o tvojom subjektivnom pocite ze auto netaha. to by som ti poradil ja. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...