vlastoSA Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Zdravim peugeotaci.Mam problem s mojim tatosom.Mam 405 1.9SRI r.v.91-3,asi tak... Z vyfuku mi ide biely dym,voda sa nestraca...Rano nastartujem v pohode,prejdem hoc kolko km,vsetko je ok,ale akonahle vypnem motor a potom ho znovu nastartujem uz zhasne.Musim stat na mieste a s plynom mu drzat vysoke otacky a po chvile uz opet ide ako ma.A takto sa to opakuje..Mam taky dojem ze aj viac papa benzin,niekedy ho citit v kabine.Niekedy...Ako som uz pisal musim stat na mieste a na volnobehu mu drzat otacky plynovym pedalom.keby som sa pohol pri vytlaceni spojky ked chcem zaradit ja neviem dvojku,trojku tak zhasne.Preto stojim na mieste a cakam,aby som nevyzeral ako blbec ked mi zhasne auto niekde na krizovatke.Skusal som to na rovnej ceste a rychlo som radil az som sa dostal do stvorky a potom to par krat trhlo,ako keby to islo na tri valce,chvilu ani plyn nereagoval,mal som ho skoro na podlahe a nic.Po par sekundach sa to dalo do normalu auto vystrelilo akoraketa a uz to islo v pohode.Aj sto km a nic.potom zastavim,vypnem,opet nastartujem a opet to iste..A este ked motor necham uplne vychladnut naskoci a ide bezproblemov.takze to roby ked sa trosku zohreje..Dufam ze ma niekto pochopil a poradi co skusi vymenit alebo nastavit...Vopred vdaka vsetkym... Citovat
crazybiker Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 ja by som tipoval na mozno prasknuta hlava, ale pozri najprv sveicky,trisky... a zmeraj kompresiu...... zatial neviem nic vaic pomoct Citovat
vlastoSA Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 no to som si myslel aj ja ale znami mi povedal ze keby bola prasknuta tak neodidem s autom ani 10km a zacne mi stupat voda..teda sa zacne prehrievat.A ja som s autom bol aj v Blave to je cca 60km a nic voda stala na asi 80-90st.fakt neviem co to je... Citovat
pastorek Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Podľa toho čo píšeš mi to pripadá ako problém s množstvom paliva. Príčinou môže byť vadné čidlo teploty, váha vzduchu alebo pretlakový ventil paliva. Aký je to typ motora? DFZ, DKZ, DDZ ? Citovat
vlastoSA Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Brate nemam ani sajnu o tych skratkach co si pisal...Typ motora 1.9.SRI benzin... Citovat
marko306 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 v techničáku máš napísaný typ motora. Tam nájdeš niektorú z tých skratiek. Citovat
pastorek Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Skontroluj pretlakový ventil paliva či má číslo 0 280 160 258. Ak to bude v poriadku tak ma napadá ventil prídavného vzduchu alebo jeho teplotné čidlo. Nájdeš ich na konci hlavy nad prevodovkou. K tomu ventilu idú hadice od sacieko potrubia pri škrtiacej klapke. V tom ventile je bimetal ktorý otvára šupátko a podľa toho čo píšeš vyzerá že viazne. Teoreticky by mohlo byť vadné i teplotné čidlo ktoré ho ovláda a je umiestnené kúsok od toho ventilu. Citovat
vlastoSA Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 vdaka za rady,aspon viem ze kde treba zacat...Ak by ta este nieco napadlo napis budem vdacny-dobra rada nad zlato..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.