Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim peugeotaci.Mam problem s mojim tatosom.Mam 405 1.9SRI r.v.91-3,asi tak...

Z vyfuku mi ide biely dym,voda sa nestraca...Rano nastartujem v pohode,prejdem hoc kolko km,vsetko je ok,ale akonahle vypnem motor a potom ho znovu nastartujem uz zhasne.Musim stat na mieste a s plynom mu drzat vysoke otacky a po chvile uz opet ide ako ma.A takto sa to opakuje..Mam taky dojem ze aj viac papa benzin,niekedy ho citit v kabine.Niekedy...Ako som uz pisal musim stat na mieste a na volnobehu mu drzat otacky plynovym pedalom.keby som sa pohol pri vytlaceni spojky ked chcem zaradit ja neviem dvojku,trojku tak zhasne.Preto stojim na mieste a cakam,aby som nevyzeral ako blbec ked mi zhasne auto niekde na krizovatke.Skusal som to na rovnej ceste a rychlo som radil az som sa dostal do stvorky a potom to par krat trhlo,ako keby to islo na tri valce,chvilu ani plyn nereagoval,mal som ho skoro na podlahe a nic.Po par sekundach sa to dalo do normalu auto vystrelilo akoraketa a uz to islo v pohode.Aj sto km a nic.potom zastavim,vypnem,opet nastartujem a opet to iste..A este ked motor necham uplne vychladnut naskoci a ide bezproblemov.takze to roby ked sa trosku zohreje..Dufam ze ma niekto pochopil a poradi co skusi vymenit alebo nastavit...Vopred vdaka vsetkym...

Odesláno

no to som si myslel aj ja ale znami mi povedal ze keby bola prasknuta tak neodidem s autom ani 10km a zacne mi stupat voda..teda sa zacne prehrievat.A ja som s autom bol aj v Blave to je cca 60km a nic voda stala na asi 80-90st.fakt neviem co to je...

Odesláno

Podľa toho čo píšeš mi to pripadá ako problém s množstvom paliva. Príčinou môže byť vadné čidlo teploty, váha vzduchu alebo pretlakový ventil paliva.

Aký je to typ motora? DFZ, DKZ, DDZ ?

Odesláno

Skontroluj pretlakový ventil paliva či má číslo 0 280 160 258. Ak to bude v poriadku tak ma napadá ventil prídavného vzduchu alebo jeho teplotné čidlo. Nájdeš ich na konci hlavy nad prevodovkou. K tomu ventilu idú hadice od sacieko potrubia pri škrtiacej klapke. V tom ventile je bimetal ktorý otvára šupátko a podľa toho čo píšeš vyzerá že viazne. Teoreticky by mohlo byť vadné i teplotné čidlo ktoré ho ovláda a je umiestnené kúsok od toho ventilu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...