Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vinko z hlavy neviem,takze neskor.ale cena od ozzyho je takmer polovicna zaco sa da zohnat cela sada spojky.vidim ze peugeot ma opat neprekvapil.

ozzy - vies aj objednavacie cislo?aby som vedel prezistit nahradu.

y2k - zacalo hucat,take sumenie.obcas stichne ale vacsinou huci.aspon myslim ze je to spojkove lozisko ked je nastartovane a vyhodena rychlost tak huci viac a ked vytlacim spojku tak menej.

Odesláno

to ja len tak aby som vedel na co sa nachystat ;)

jozefsv: asi ti to nepomoze ale keby bolo treba mam doma aj prevodovku dalsiu...spojku bohuzial nie :(

[upravil dne 20.10.2010 od Y2K]

Odesláno

Tak ložisko od LUK mám někdo okolo 1600 +- akorát bez vinka nevím jaké tam je, ale cena spojky LUK je někde okolo 10.000, maloobchodně snad stojí 14.000 a setrvák skoro 19.000, jestli někde můžeš sehnat spojku za 5.000, tak vůbec neváhej, pokud to teda není starline, nebo jiný šunt... :aut

Odesláno

ta cena je u pežota normální--čím méně toho koupíš, tím víc zaplatíš :D

taky bych radši dal celou sadu, než jen ložisko, už kvůli těm cenám a hlavně kvůli tomu,že je lepší dát celou sadu a mít klid:(

v Autobenexu je pět typů ložisek pro tvůj vůz--takže jen podle VIN

[upravil dne 20/10/10 od ozzy56]

Odesláno

Valeo je vždycky levnější jak LUK no, stím nic neudělám :) V kelly mají v ceníku za 9.000 valeo co není skladem, já dělám teda jen LUK nebo SACHS, tam je cena koukám dost větší no... :(

Ale to ložisko se pořešit celkem za rozumný peníze dá :)

Ale tohle je normální, není to specialita pegotu, je to u všech aut že třeba lamela stojí víc jak půlku ceny celé sady a ložisko obvykle jednu třetinu.... :)

Odesláno
to ja len tak aby som vedel na co sa nachystat ;)

jozefsv: asi ti to nepomoze ale keby bolo treba mam doma aj prevodovku dalsiu...spojku bohuzial nie :(

[upravil dne 20.10.2010 od Y2K]

s autom som bol u troch mechanikov.dvaja sa zhodli ze je to spojkove lozisko a jeden mi tvrdil ze loziska na prevodovke co sa mne osobne nezda.

tvoja prevodovka ma napadla hned,viem ze ju mas neboj.takze ak by nahodou ...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...