llug Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Tak dnes sem to dal na diagnostiku a ona řekla:snímač průtoku vzduchu špatný -pól,dále vysoký tlak turba 1650 (požadovaný je 1450) mám to hodit do macochy nebo jsou to závady na úrovni těch pásů Zatím to do nouzového režimu už neskočilo cca 14 dnů a ani kontrolka diagnostiky se neoběvuje. Tak nevim:myslimJo a řešili jste tu někdo oloupaný lak nad dveřma? díkec llug Citovat
bajza206 SW Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Ten lak asi není oloupanej ale odřenej od gumy na dveřích maj to skoro všici tady:aut Citovat
bajza206 SW Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Nic taky to neřeším a do tý doby než sem se o tom dočetl tady tak jsem si toho vůbec nevšiml:D Citovat
llug Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 no já si toho všimnul dnes v tom servisu. Ono já s tim moc nejezdim (jen občas na dovolenku nebo veekend) jen platim servis a naftu:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.