Y2K Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Hej, elm 327 ukazuje pismenka A tiez som chcel robit metodu pokus omyl a odpojil som jednu a to mi vyhodilo ze neuzavrety okruh No a este mi povedz v akom poradi su oznacene valce nech som mudrejsi Citovat
jozefsv Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 poviem tak o pol hodky ked skocim ku autu.mam to napisane na prvom rade.niesom si isty teraz vo vsetkych Citovat
Y2K Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 OK..pockame Ja ze mas na to nejaky obrazok alebo schemu a ty takto sofistikovane [upravil dne 20.10.2010 od Y2K] Citovat
jozefsv Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 ja viem, to neni na smiech...ale keby som to mal ja takto nemohol by som spavat normalne, staci vidiet co so mnou robia tie zdvihatka dementne malo jazdis to mas tym.treba mi riesit prednostnejsie veci a nie lambdu co len vypisuje diag a nerobi neplechu. zda sa ze mi odchadza lozisko na spojke,chystam sa na komplet repas zadnych brzd aj s ruckou - bo sa blizi zima:-) a nad dalsimi vecami radsej neuvazujem. inac tie hydrovahatka ti klepu trochu viac ale nic hrozne,aj ked som videl co urobilo prerazene hydrovahatko s vackovkou tak ma to trochu priznam sa vystrasilo. pomohol ti ten sajrajt na vahatka? Citovat
Y2K Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 vyzera ze pomohol.... vcera som to akurat skumal Ked som predtym po jazden zastal a nechal bezat motor, zdvihatka bolo pocut vacsinou okamzite alebo tak do pol minuty. Teraz, tak 10 - 15 minut ticho Takze sa to zlepsuje si myslim v tomto ohlade. A keby aj nie, mam v plane vymenu z toho nahradneho motora Ale to asi az na jar... Ozaj, si minule cosi o vstrekoch pisal...keby si chcel ... A pravda pravda...okrem zrazov a treningov v BA auto vobec nejazdi momentalne Citovat
jozefsv Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 inac pozri si toto.kolegov otec ma par vzoriek za mensie ceny.mechanik co mi spravuje obcas auto to vyskusal do motora aj prevodovky a same pozitiva zatial.skusal merat tlaky na jednom motore a po naliati sa tlaky vyrovnali.v passate skusali do prevodovky co ztazka radila naliat a ide ze vraj paradne. http://www.xado-eu.cz/?go=obchod tak rozmyslam ci po vymene oleja tam nieco nalejem a co vlastne. uvidim ako sa teraz motor bude spravat a podla toho by som skusil tu skrtiacu klapku,pripadne nejaku lambdu.nepacia sa mi otacky.ci za studena alebo za tepla mam ich rovnake.dlhodobo Citovat
Y2K Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Hmm...znie to lakavo...a hadam to aj robi to co ma Mozme skusit Citovat
jozefsv Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 takze valce.postoj celom k motoru: 6 5 4 3 2 1 pre upresnenie.6 5 4 su pod sanimak by tomu niekto nerozumel Citovat
Y2K Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Zaujimave, mne ukazovalo cievku C na 6tom valci Ale tak mozne to je, uz vieme ze ELM 327 neni uplne presny a mozu sa hlasky lisit od skutocnosti Okrem toho som dakde nasiel obrazok kde boli cievky popisane tak ako mi ich ukazoval scanmaster, takze je mozne ze aj interpretacia je rozna Citovat
jozefsv Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 vychadzam z toho ze diag ukazala 4 vadnu cievku a presne na tom mieste bola,mam ju tak aj naznacenu. mozne je vsetko Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 25. říjen 2010 Autor Odesláno 25. říjen 2010 takze je to asi normalni:D ...Rikam rovnou jsem vymenil vsechny.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.