Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hej, elm 327 ukazuje pismenka ;)

A tiez som chcel robit metodu pokus omyl a odpojil som jednu a to mi vyhodilo ze neuzavrety okruh :D

No a este mi povedz v akom poradi su oznacene valce nech som mudrejsi :papa

Odesláno
:D ja viem, to neni na smiech...ale keby som to mal ja takto nemohol by som spavat normalne, staci vidiet co so mnou robia tie zdvihatka dementne :D

malo jazdis to mas tym.treba mi riesit prednostnejsie veci a nie lambdu co len vypisuje diag a nerobi neplechu.

zda sa ze mi odchadza lozisko na spojke,chystam sa na komplet repas zadnych brzd aj s ruckou - bo sa blizi zima:-)

a nad dalsimi vecami radsej neuvazujem.

inac tie hydrovahatka ti klepu trochu viac ale nic hrozne,aj ked som videl co urobilo prerazene hydrovahatko s vackovkou tak ma to trochu priznam sa vystrasilo.

pomohol ti ten sajrajt na vahatka?

Odesláno

vyzera ze pomohol....

vcera som to akurat skumal

Ked som predtym po jazden zastal a nechal bezat motor, zdvihatka bolo pocut vacsinou okamzite alebo tak do pol minuty.

Teraz, tak 10 - 15 minut ticho ;)

Takze sa to zlepsuje si myslim v tomto ohlade.

A keby aj nie, mam v plane vymenu z toho nahradneho motora ;)

Ale to asi az na jar...

Ozaj, si minule cosi o vstrekoch pisal...keby si chcel ... ;)

A pravda pravda...okrem zrazov a treningov v BA auto vobec nejazdi momentalne :(

Odesláno

inac pozri si toto.kolegov otec ma par vzoriek za mensie ceny.mechanik co mi spravuje obcas auto to vyskusal do motora aj prevodovky a same pozitiva zatial.skusal merat tlaky na jednom motore a po naliati sa tlaky vyrovnali.v passate skusali do prevodovky co ztazka radila naliat a ide ze vraj paradne.

http://www.xado-eu.cz/?go=obchod

tak rozmyslam ci po vymene oleja tam nieco nalejem a co vlastne.

uvidim ako sa teraz motor bude spravat a podla toho by som skusil tu skrtiacu klapku,pripadne nejaku lambdu.nepacia sa mi otacky.ci za studena alebo za tepla mam ich rovnake.dlhodobo

Odesláno

Zaujimave, mne ukazovalo cievku C na 6tom valci :myslim

Ale tak mozne to je, uz vieme ze ELM 327 neni uplne presny a mozu sa hlasky lisit od skutocnosti ;)

Okrem toho som dakde nasiel obrazok kde boli cievky popisane tak ako mi ich ukazoval scanmaster, takze je mozne ze aj interpretacia je rozna ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...