Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 tyyy brdo, to jsou cenovky, kufra za 5 litrua jeste ho nemam na co dat no,musim zacit setrit, nebo budu jezdit s batohem, protoze se mi stejne baseball palka do kufru nevejde Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 snad me k tomu ridicaku pusti [upravil dne 24/10/2010 od Scratch] Citovat
straki007 Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 abych dokončil instruktáž a měl klidné spaní... Presne tohle se mi stalo kdyz jsem vyjel z kulataku a pan dederon se rozhodl ze se otoci pres 4 pruhy.Akorat ze jsem jel cca 50 a stihl jsem to dobrzdit natolik ze jsem si ohnul jednu trubku a rozbil svetlo a kapotaz. Dederon se lekl vic nez ja. A po pravde: Na tohle se nepripravis NIKDY!!!!! Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 pripravim, protoze ta fotka je aboslutni poruseni vsech predpisu, ve 130 tohle nikdy takhle nedopadne, to je minimalne 250 a takhle jezdit nechci a odmitam. Ale jsem samozrejme pripraven, ze z te motorky nemusim sesednout dobrovolne, ale udelam vse pro to, abych sesedl a polibil doma manzelku. Jak pisu, delal jsem kraviny i picoviny, rozstipal autak ve 150 a vysel z toho zdravej, ja vim, co to znamena bourat, a taky vim, ze na ty motorce je to xkrat horsi, proto ji chci jen na vyjizdky, kdyz chci zavodit, koupim si cbr 1100, nebo hayabusu 1300 co je muj sen, ktery si nikdy nekoupim. kazdopadne diky, kazdou fotkou si uvedomuju o cem to je vic a vic Citovat
Pata Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 straki007 & Scratch: největší volovina, víš co je 130 za rychlost, když jedeš bez plechů kolem sebe? :-)))))))) ve 250 proletíš autem a vemeš řidiči hambáč z ruky V 80ti máš štěstí, když přežiješ... (čelně nebo bočně do auta), když letíš do pole, stačí blbě dopadnout... O lese ani nemluvím Někdo má stěstí, že auto přeletí a dopadne do měkkého a dobře a ještě ho nic nesrazí, ale na to bych nesázel. Citovat
Pata Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 ps vem si staré kolo, motovýbavu a rozjeď se 40km/h proti stojící překážce (klidně balíky slámy...) a pak mi řekni, kolik jel na té fotce Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 ok, tak to reknu jinak, v 90 km/h jsem mel bouracku jako spolujezdec na masine, prelitnul jsem svodidla, a bez helmy vlitnul do nejakyho krovi. Vylezl jsem podrapanej a potlucenej jako svina, ale kozena bunda me docela ochranila a vylezl jsem po svych - chvilku po tom, co jsem zacal chodit s manzelkou Kluka co ridil odvezli, protoze ty svodidla neprelitnul, vim, jaky to je, vyflakat se na masine a bez helmy, byl to zlomek vteriny a vsechno se posralo, ale byla to jeho chyba, o tom zadna...... to byla teleci leta.... Ve 150 km/h v tech \"plechach\" to byla taky slupka jako svine, a nevylitly mi ani airbagy, protoze jsem to svihnul na koso, cimz jsem zachranil autak, ale mohl jsem to odnest ja, protoze jsem se tam roztocil jako svine, nastesti nebyl nikdo okolo, tak jsem nikoho zaplat panbuh netrefil, krom kamarada, ktery mi to natocil...... uz je to smazano,nemuzu se na to koukat.... V 17 jsem jel s kamaradem ve starym bavoraku a nepripoutanej jsem si slehnul peknou ranu o sklo V 16 jsem s otcem, ktery ridil kamion byl svedkem, jak sanitka nevybrala na snehu zatacku a praskla to primo pod nas kamion, bylo to i v tv, dodnes nezapomenu, jak toho ridice vystrihavali. V 15 jsem v dobrichovicich v ledni na snehu a ledu poslal skodu 100 do spadleho stromu a nasledne do berounky.... Proste si myslim, ze jsem tou posledni nehodou dozral do veku, kdy doufam, tedy pevne doufam, ze mohu zkusit ridit motorku Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Pata: nemoralizujes, jen predavas zkusenosti a varujes zacatecniky, co jim hrozi, a ja to vitam, kazda zkusenost, a kazdy hnusny obrazek pomaha si uvedomit, ze telo neni stroj. Jeste ednou ti pravdu dekuju, mam svy zkusenosti, ale na motorce jsou jako pro ridice prvni dam sem odkaz na neco, co jsem shlednul vcera, a mel jsem sto chuti hodit helmu do popelnice a motorku prodat. Hlavne nemuzu priit na to, co se tomu klukovi stalo, ze to poslal primo pod ten kamion...... http://www.youtube.com/watch?v=TA2pbs7RRIs&feature=fvw Citovat
Hadra Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Koupil jsem si všechny hadry co jsou potřeba, relativně kvalitní helmu, závodní boty s chráničema, páteřák, kalhoty z cordury a výstelkama a chráničema kolen a holení, koženou bundu od 4SR s chráničema loktů, ramen páteře a rukavice s chráničema kloubů. A jak si tak jezdím po okrskách tak kdybych trefil v 90 něco kolem silnice, tak mi to stejně nepomůže. Možná se svézt po asfaltu, ale v místech kde je každejch 10m strom je to myslím nereálný. Citovat
straki007 Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 dam sem odkaz na neco, co jsem shlednul vcera, a mel jsem sto chuti hodit helmu do popelnice a motorku prodat. Hlavne nemuzu priit na to, co se tomu klukovi stalo, ze to poslal primo pod ten kamion...... Dival se proste na kamion.Zkus jet na masine cca 100 a do zatacky se divej na auto ktere jede v protismeru... Uvidis jak mu poletis naproti... Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 to vim, ze clovek jede tam kam se kouka, ale vubec nic neudelal Citovat
straki007 Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Neboj.Zazijes to taky. Akorat se modli at to neni nakladak. Zkousel jsem to schvalne na prazdne silnici v zatacce. Opravdu kdyz jedes rychleji nez zvladas a zadivas se do protismeru a nedokazes to zalomit poradne tak takhle dopadnes. Ja po moji zkouzce jezdim do zatacek opravdu opatrne. Chce to hodne zkusenosti. Vsimni si jak v posledni chvili to chtel hodit do pangejtu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 to jsem koukal, brrr, to nechci zazit... brrrr Citovat
Hadra Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 To se učí v motoškole....hleď tam kam chceš jet, ne před sebe na silnici. Jenže hleď tam kam chceš jet a najeď na štěrk kterej na 10 m nevidíš no.....tak si vyber Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 je to o hlave, o nicem jinem, jako dobry sofer zvladnes vse, auto, motorku, sterk i diry v silnici, keca se mi dobre, zatim jsem byl oplechovanej, ale i tak jsem vzdy resil, ze kus plechu me stoji sakra moc...... Citovat
bajza206 SW Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Jo tak dneska mi tam skočily tři srnky za sebou no a ta třetí už to nestihla stál sem na brzdě kličkoval ale stejně sem jí sund:(al [upravil dne 26/10/10 19:13 bajza206 SW] Citovat
Pata Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Scratch: ad první historka - buď rád, že jsi přežil. Já sklouznul na Jawě asi ve 30km/h a měl jsi vidět tu doškrábanou helmu, v té době jsem jel v jeansech - nemusím říkat, jak jsem byl podřený... Roztrhala se mi bunda, a celkově jsem se dost vykoulel na asfaltu. Nemít helmu, tak dneska nemám čelist a nos. Podotýkám 30km/h a vteřina na zemi... Pak mám příhody z rally po vesnici z dob pozdního dětství a rané puberty... Hadra: přesně jak říkáš - a tohle je třeba si uvědomit. Stovka je rychlost, ve které když spadneš, tak zlomenily jsou ta lepší varianta... (i když jsou i vyjímky, bohužel na obě strany...) Citovat
Pata Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 bajza206 SW: no pěkně, buď rád, že ti nevzala ještě čelní sklo. 309tka dopadla ještě hůř, odnesl to ještě pravý blatník a světlo. Ale kapotu jsem měl zlomenou stejně... Citovat
bajza206 SW Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Je to mžik a neuděláš nic a to mam čtyři kola tak kluci motorkářský opatrně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.