Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

helma na motorku-kdyby jenom, uz se veze domu HORNET 600, osedlán

Recommended Posts

Odesláno

ty woe? Cumim jako krava :D

opravdu odreny svod, no tak to me bude dlouho trvat, nez se mi neco takovyho vedome povede :D

Odesláno

Scratch: já taky nemám obyčejné svody :D

kuk :-)

a kuk

Ehm... a začalo to tak nevinně, moje do mě hustila, že pořád jezdíme s kuframa a jak s hno*em, že chce \"adrenalin\"... no a bylo :D pak jsme přijeli domů a poslouchal jsem, jak ji bolí zápěstí (od nádrže) a ruce od brždění a že vůbec nemám rozum :D

[upravil dne 20/10/2010 od Pata]

Odesláno

no to koukam, jsi sikovnej, asi se to taky budu muset naucit, nebo necham penezenku po servisech :)

Odesláno

Scratch: v Česku nikomu nevěřím, než jsem našel kluka v okolí, kterému bych Hondu svěřil, tak už umím téměř vše... Mám ji po prvním majiteli z Itálie, nepadanou...

Odesláno

ja se to v cechach bojim koupit, ale uvidime, jak se to vyvine, mozna strejda, ze by se mnou jel do nemec, nebo jeste jeden znamej,...... spis ale motorkari v mem okoli maji dostatek financi, na nove stroje a i na servis...... Doufam, ze mi poradi mistni clen - Falko605, snad :-)

Odesláno
ja se to v cechach bojim koupit, ale uvidime, jak se to vyvine, mozna strejda, ze by se mnou jel do nemec, nebo jeste jeden znamej,...... spis ale motorkari v mem okoli maji dostatek financi, na nove stroje a i na servis...... Doufam, ze mi poradi mistni clen - Falko605, snad :-)

Pockej chvili pojedeme spolecne na zimu pro neco.....:P

Odesláno

model: HONDA CB600 HORNET

rok výroby: 2003

najeto: 13 000 km

poznámka: TOP STAV, nehavar., bez poškození, velmi pěkná, dobré pneu, přední maska, CZ TP

cena: 75 000 kč

tak ta je luxusni, ale 75 je 75 :)

Odesláno

Jojo, Dava není žádnej vychcánek, Free-moto doporučuju taky, kdybys chtěl, můžu se ti na to mrknout a jak říkám, jsme s majitelem známí ( naše firma sponzoruje Free-moto team:) ) .

Ano, 75 je 75, já kupoval to svoje za 79 + přepis, ale je to bez investic. A co se týče servisu, tak ten potřebuješ v podstatě akorát na gumy. Olej a řetězovku si uděláš sám a jinak ta motorka skoro nic nepotřebuje.

Odesláno

Reálný stav je, krásná motorka, gumy ok, řetězovka taky, motor ševelí, všechno kromě držáku SPZ je origo. Jo, má to miniblinkry....ale to mají italové asi všichni. Koneckonců já jsem je letos měnil taky.

Odesláno

ok, dekuju Hadrovi za navstevu motorky.

zitra tam jedeme se svagrem, on to projede, ja se pokoukam a zaposloucham a pak to zaplatim a budu se kurna tesit na jaro :-)

Odesláno

byli jsme tam, cestou se nam trosku pokakala alhabmra, ale dojeli jsme ok.

motorka vypada opravdu dobre, motor mel pekny zvuk, nic nikde necinkalo, nezbrblalo, olej i retezovka ok, gumy se mi ale moc nelibi, a vubec se mi vzadu nelibi ty miniblinkry. Musim nekde sehnat ty origo. Ale i tak se zaplatilo a motorka bude do Prahy prevezena cca do 10. 11. 2010, ono to je jedno, stejne nemam papiry :-)

Odesláno

a...nic, čtu pomalej než píšu :)

[upravil dne 23/10/10 od Hadra]

No, ty miniblinkry dávají snad všichni italové. Já jsem měl origo a letos jsem je měnil za miniblinkry, ale tošku větší než máš ty a vypadá to líp. Origo blinkry mám, ale neprodám, protože by je možná někdo chtěl až budu jednou prodávat motorku. Nicméně na netu je seženeš. Gumy se dají pořídit kolem 4tis, ale ty co tam jsou nebyly na vyhození, nebo jo? Ale každopádně gratuluju, veřím, že je to dobrej kup, ta motorka je dle mého soudu voňavka.:papa

[upravil dne 23/10/10 od Hadra]

Odesláno

na vyhozeni gumy nejsou, ale vidim to asi tak na jednu sezonu, do zacatku dobry :-), retez je taky ok a brzdy a olej taky, ale olej radsi pred sezonou vymenim :)

Jdu hledat na net, popr. jiny miniblinkry :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...