Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stěrače - problém

Recommended Posts

Odesláno

Hned v úvodu se omlouvám, za to že se ptám na auto (Citroen Xsara 1.8i 16V, r. v. 1998), které není Peugeot, jedná se o auto, které je z koncernu PSA a dost podobné 406 a věřím že nejen komponenty ale i schemata a problémy a jejich řešení budou když ne identické, tak aspoň podobné.

Ptal jsem se už na 2 fórech Citroenu, ale tam nějak vůle poradit není (resp. za půl roku mi ta informace bude k ničemu) a tady to celkem žije...

Tak mé prosím neukamenujte...

Po tom, co mi začalo blbnout relé zadního stěrače a vytáhl jsem pojistky od stěračů (aby mi nejezdil stěrač nasucho), tak po jejich znovu nahození (po vyřešení zadního stěrače) mi blbnou přední stěrače.

Jdou mi jen poloze jednoho setření s v I. poloze, v poloze na dešťový senzor a v II. poloze nejdou.

A navíc nejde i dojezd.

Nevíte někdo poradit, čím by to mohlo být?

Nevím, už jsem z toho zoufalý. Včera jsme měli rozebratý motorek, tam chyba být nevypadla (když jsme ho napojili externě, jela i první i druhá poloha), vyčistili jsme na něm ty kefky. Zkoušeli jsme i ty dvě malý relátka, obě jsou OK.

No našel jsem už schema na X1 Xsaru a podle ní to nejspíš vypadá na dešťový senzor (popřípadě páčku).

Mohl by tohle dělat jen vadný senzor?

Dík moc za jakoukoliv informaci.

[upravil dne 13/10/10 od Michal.K]

[upravil dne 13/10/10 od Michal.K]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...