Guest Michal.K Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Hned v úvodu se omlouvám, za to že se ptám na auto (Citroen Xsara 1.8i 16V, r. v. 1998), které není Peugeot, jedná se o auto, které je z koncernu PSA a dost podobné 406 a věřím že nejen komponenty ale i schemata a problémy a jejich řešení budou když ne identické, tak aspoň podobné. Ptal jsem se už na 2 fórech Citroenu, ale tam nějak vůle poradit není (resp. za půl roku mi ta informace bude k ničemu) a tady to celkem žije... Tak mé prosím neukamenujte... Po tom, co mi začalo blbnout relé zadního stěrače a vytáhl jsem pojistky od stěračů (aby mi nejezdil stěrač nasucho), tak po jejich znovu nahození (po vyřešení zadního stěrače) mi blbnou přední stěrače. Jdou mi jen poloze jednoho setření s v I. poloze, v poloze na dešťový senzor a v II. poloze nejdou. A navíc nejde i dojezd. Nevíte někdo poradit, čím by to mohlo být? Nevím, už jsem z toho zoufalý. Včera jsme měli rozebratý motorek, tam chyba být nevypadla (když jsme ho napojili externě, jela i první i druhá poloha), vyčistili jsme na něm ty kefky. Zkoušeli jsme i ty dvě malý relátka, obě jsou OK. No našel jsem už schema na X1 Xsaru a podle ní to nejspíš vypadá na dešťový senzor (popřípadě páčku). Mohl by tohle dělat jen vadný senzor? Dík moc za jakoukoliv informaci. [upravil dne 13/10/10 od Michal.K] [upravil dne 13/10/10 od Michal.K] Citovat
čakom Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 zkus kouknout sem nekdo tam oddělal deš. senzor a dělalo to \"bordel\" klidne to muže byt tim senzorem. Citovat
Guest Michal.K Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Dík moc za info, takže by to mohlo být čisto jen senzorem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.