Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Takže na stahovačce klasika posral se ten plast sem to oddeklovala a plastík se vysypal do dveří. Takže musím sehnat sadu na opravu vím že to tu někde bylo ale když sem pátrala našel sem tohle:

http://cgi.ebay.de/PEUGEOT-607-WINDOW-REGULATOR-REPAIR-KIT-FRONT-LEFT-/130388155429?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e5bbd5c25

Myslíte že to je kovové?? Kdyby jo sakra to by od toho byl asi už pak na věky pokoj sakra....máte s tím někdo zkušenost???

Odesláno
Prasklá plastová packa na jedné straně, která tahá okno nahoru. Tím pádem se okno skříží a nechce se mu. Buď nová plastová packa z 6E, nebo celá stahovačka vč. železných pacek za asi 60E. viz ebay a téma o stahovačkách

Téma sem viděl kde jsi to nakonec objednával ty packy a byli železný nebo plastový?

Odesláno

Ok objednám si ty jezdce stahovačka je ok. Jen mě ještě někdo poraďtě ta stahovačka ve dveřích drží na 4 šroubech tři jsou vidět a čtvrtý je za tím plastem ve kterém je osazeno odevírání dveří...to mám normálně rozvrtat a nanejtovat zpátky abych ho povolil protože přes tu malou díru a \"klasickým nařadím\" to asi nepovolím. Já už uplně zapoměl jak sem to dělal sákra :roll

Odesláno

Narazil sem na zajímavej problém....dneska sem chtěl vyměnit zimáky a v garáži sem měl plechové disky ze starého auta (r.v.12/2004) R16 a chtěl sem je nahodit na nový auto (r.v.07/2005) a ehjhle vadí mě tam třmen :D

Tak sem koukal jak puk celkem nasadil zpátky hliník 17ku a šel na internet hledat disky :D

Jen mě zajímá to mám tedka novější verze větší kotouče brzdový nebo v čem to může bejt?

PS. Gumy na prodej v inzerci....

[upravil dne 23/10/10 od Pan_Vetvicka]

Odesláno
Ine brzdove strmene. Neboj nestalo sa to len tebe.

No joo :aut nějak to pořeším asi seženu hliníky 17ky a hodím na to gumajzny jen nevím jestli dát 45 nebo 50...letní bych chtěl 45 ale zeimní asi nechám 50 co myslíte jaký máte rozměry???

Odesláno

to godzila: ty jo 65 jo to musí vypadat jak balony ne??? Já měl na starým 50ky a bylo to ok si myslím a tyhle 55ky sou velký stačí se podívat na tohle co jsme musel opravit:

imgp6575.jpg imgp6576.jpg

Bylo to normálně prodřený, a na druhé straně kde není toto vedení pod podběhem je podběh taky líznutý a místa tam je tak na prst akorát takže se skromně myslím že 50 je na 607 maximum.

A jinak sem dneska vyřešil problém se zimákama zajem sem si do mělníka a koupil od jednoho típka za 11,5tis tyhle Tosky co sem mě strašně líbili na mém starém autě. Tak sem si udělala radost:aut V létě na ně hodím letňáky tedka sem se vyčerpal z prachů :D

1277345942.jpg

Odesláno

Jo, ale u 406 předepsanej rozměr, stejně i tak to auto bylo tvrdý.... :) Ale když jsem tam měl 55 byla to katastrofa.... Sem zvědavej na ty zimní 16\" 55 snad to bude lepší než tyhle neskutečně nekomfortní kola... :)

Odesláno
Jo, ale u 406 předepsanej rozměr, stejně i tak to auto bylo tvrdý.... :) Ale když jsem tam měl 55 byla to katastrofa.... Sem zvědavej na ty zimní 16\" 55 snad to bude lepší než tyhle neskutečně nekomfortní kola... :)

Však já netvrdím že u 406ky to tak nemá bejt jen sem konstatoval že na 607ku je to moc velký :D a nehádej se furtt:aut:aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...