Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi jde o to jake gumy , jedinna zachrana pro 607 a standartni a dle frantiku jedinej oficialni rozmer 17tek na 607 225/50/17 jsou gumy michelin primacy

nemam na 607 zimni sadu tak zkusim jeste 225/55/17 ale tam uz je hodne velkej vahovej index -vetsinou 101 ,tak jsem tvedavej jestli to bude komfortnejsi ,,

mam C6 3.0 r.v 09 na 225/55/17 a cekal jsem teda toho komfortu vice... ,nejkomfortnejsi byla 406 na 185/70/14 :D

Odesláno

mam ji par dni ,ale pravdou je ze nejsem moc spokojen jede krasne pekne zehli nerovnosti ale pekne v tom jde cejtit taky kazdej kaminek.... , pokud bych hodnotil podle toho co jsem za vozy zapaltil 607 vs C6-cena/vykon , vratil bych to z5 , 607 se me uz nezda zase tak extra tvrda :) ,je v tom ticho,pekne to sviti ...

kdyz uz tu mame trochu OT ,jak by jsi srovnal A6 vs 607 -pouze komfort podvozku npr. po tankodrom-praha? :D

Odesláno

shwaara nechci ti kect do vkusu ale mě se třeba C6 nelíbí taková nová C5 už budiš :D

Ale nejradši bych bral novou 508 :D

A by the way dvě gumy na těch diskách co sem přivez maj boule na boku sem zvědavej jak se k tomu borec postaví protože mě to fakt nasralo...Nejhorší je že já vůl sem si toho nevšil až dneska borec v pneuservisu když sem je chtěl vyvážit.....No řekněte na tomhle by ste jezdily??? :bacha

imag0063gw.jpg imag0065w.jpg

Odesláno
To se mi jednou udělalo na letních během zimy ve sklepe. Vypadá to, jak kdyby v tý gumě praskly ty dráty.:myslim

Tohle spíš vypadá že vymetl nějaké díry a když mě to prodával tak to měl podhuštěný a jak se to nafuknulo tak je to vidět...když dá borec nějakou slevu nemám problém ale jinak to bude asi hustý :D

Odesláno

Já bych na tom nejezdil. 508 se mi až tak nelíbí, nová C5 je pěkná, ale tuctovka (takový hezčí mondeo). C6 je neobvyklá a středem pozornosti.

A6 mám 4.2i V8, rv. 2002, takže dost těžká na předek. Obuto mám na 255/40/18 a vzadu je vzduchový podvozek. Trochu jsem z toho obutí měl obavy, ale: je to stejný jako 607 na 17\". (teď možná godzila namítne něco o tom, že můj podvozek nebyl v dobrém stavu, nevím). Je fakt, že přes ty gumy cítím každou spáru, každý kamínek. Když je pěkná cesta, jen si to tiše plave. Když jsou kostky, je to stejný jako 607. Na příčný nerovnosti mi přijde ale tvrdší. Když je někde hrb, 607 se zhoupla, zatímco A6 spadne jako podťatá. A když jsou velký nerovnosti (jako křížení kolejí u národního divadla, tak tam A6 dost trpí a projíždím tak 20km/h, zatímco pro 607 to subjektivně nebyl až takový problém)

Taky akusticky mi přijde, že na dálnici byla 607 od 160kmh tišší, a to mám u A6 dvojitá okna.

Na jaře budu muset obout 255/35/18 (které mám v TP), protože jsem si všiml, že tyhle 40 mi při plném rejdu lehce drhnou.

A6 líp sedí v zatáčkách na kvalitním povrchu, na mokru ale začíná i přes quattro dřív ujíždět - holt 400kg rozdíl.

Odesláno

Jinak asi největší rozdíl v ježdění je ten, že s 607 2.2i jsem mohl lítat jako drak a vešel jsem se do 10.5l, zatímco s A6 nechám automat řadit ve 2000, abych se vešel do 13l :-)) Holt až 300 koní ze mě udělalo slušného řidiče.

Odesláno

No paradoxně po opravě podvozku je to horší než předtím.... :D Líp to sedí,ale tím to končí, veškerý nerovnosti jsou mnohem víc znát než před opravou.... Nechápu že ty podvozky neumí udělat tak aby to bylo komfortní i při přejezdu kolejí a podobně, prostě aby nebylo nic cejtit a slyšet....

Odesláno

Já všem říkám, že do 607 se zbytečně nevrtá ;) Myslím, že by Ti vyhovoval Phaeton, takový komfort a ticho při přejetí zpomalovacího prahu v 70km/h jsem ještě neviděl.

Odesláno
Já všem říkám, že do 607 se zbytečně nevrtá ;) Myslím, že by Ti vyhovoval Phaeton, takový komfort a ticho při přejetí zpomalovacího prahu v 70km/h jsem ještě neviděl.

Nejlepší by bylo živit ten W12 :D třeba po praze :D:D

Odesláno

Jo mně se taky auto líbí, ale nejsem spokojenej s podvozkem, jako ostatně u většiny aut.... :)

Tak ono to nebylo zbytečný to auto už se pomalu nedalo udržet na silnici.... Tetko to sedí v pohodě a uvidíme na vyšších zimákách co bude dělat podvozek no.... Snad se to trochu zlepší....

Odesláno

Tak vám pánové teda nevím ale objednal sem ty díly na tu stahovačky (ty jezdce) a pořád nic nic mě nedošlo si říkám jestli sem nevyhodil 600 kč do německa zbytečně :D už to bude skoro 14 dní sáákra....

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...