Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hello,

chlapi mám na Vás otázku:

Mám problém so zaistením zadných sedadiel. Pri jazde to tam počuť búchanie kov na kov. Niekedy sa vrchný diel sedačky samovoľne odistí.

Má to niekto z Vás? Riešil to niekto?

PS: A serú ma aj pazvuky z plastových častí na dverách pri prechádzaní nerovností.

Odesláno

samovolne odistovanie sa tu este hadam neriesil ale to buchanie hej...niekto to riesil oblepenim tych uchytov paskou

no a na to buchotanie plastov si si este nezvykol? pridaj radiu :D :D...ja som uz dost tych vrzgavych zvukov odstranil a potom vzdy bolo pocut dalsie a teraz uz mam len take tiche povrzgavanie a to neviem odkal ide...

Odesláno
samovolne odistovanie sa tu este hadam neriesil ale to buchanie hej...niekto to riesil oblepenim tych uchytov paskou

no a na to buchotanie plastov si si este nezvykol? pridaj radiu :D :D...ja som uz dost tych vrzgavych zvukov odstranil a potom vzdy bolo pocut dalsie a teraz uz mam len take tiche povrzgavanie a to neviem odkal ide...

Tá páska napadla aj mňa. :D

Ohľadom toho rádia. Väčšinou mi to v aute hučí, ale keď ide žena tak musí byť ticho v aute. :)

Ako si odstránil to vŕzganie plastov?

Odesláno

najprv som dopasoval zamky na dverach(spolujazdcnove vrzgali jak hovado), dalej som mal na pravych zadnych dverach olamane plastove uchyty na oblozeni co sa mi podarilo pri vymene el. stahovacky....potom tie spominane zadne sedacky, niekedy mi nieco jemne drnci v B stlpiku na lavej strane(na to kaslem) a teraz najnovsie nieco od stredu palubovky ale ani za boha to neviem identifikovat :D

este ma napadlo: kup si nieco vw, najlepsie starsie TDI a nebudes pocut ziadne vrzganie :D a ani radio nebudes potrebovat :D

[upravil dne 5/10/10 od shark734]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...