Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

intercooler na p406 66kw

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

nemáte někdo skušenost s doděláním intercooleru na P406 66kw? jestli je to vůbec možné.všiml sem si že místo tam na něj mám a čidlo taky...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
U 66kW bys to měl mít ne? U 55kw intercooler nebyl..

u 80kw je..u 66neni...55neznám

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

dobře...v záložce u autokelly ho maj ale na autech nebyl montovanej..nebo ho snad někdo na slybim hdi má? ještě sem se nesetkal

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
pre casom som nieco take hladal aj ja

tu sa to tiez nedoriesilo a bez niekoho kto to realne spravil by som sa do toho nepustal

pokad seženu za dobře díly tak se pustim.mám šikovného kluka co upravoval benzinové motory na \"stíhačky\" :) pokad o tom bude něco vědět tak bych se pokusil.jen by mě zajímalo jestli záleží na velikosti IC nebo čim věčí tim lepší.origo je dost malej

Odesláno

tak potom daj vedet co a ako....myslim ze cim chladnejsi vzduch do motora tak tym lepsie, cize vacsi IC je lepsi...len otazka je co by to robilo bez snimaca na IC...kde by mal byt ten snimac, teda aspon priprava?

[upravil dne 5/10/10 od shark734]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
tak potom daj vedet co a ako....myslim ze cim chladnejsi vzduch do motora tak tym lepsie, cize vacsi IC je lepsi...len otazka je co by to robilo bez snimaca na IC...kde by mal byt ten snimac, teda aspon priprava?

[upravil dne 5/10/10 od shark734]

ted me to ve sprse taky napadlo.kdyt je tam ten snimac... docela by mi pomohlo kdyby někdo měl nějaké schéma sání vzduchu do motoru.jestli by se třeba nedalo udělat jinak.nepotřebuju zrovna přidávat inercooler ale nějak ochladit přívodní vzduch.zdá se mi i divnej přívod vzduch do airboxu.je pod levim podběhem z boku a když mám podběh prasklej tak mi tam lítá voda až do sání když mu nakotlim..napadlo mě udělat náporové sání a třeba by se mohl dát dodělat i nějakej chladič.

Odesláno

este ma hosanci napadlo, ze co by sa stalo, keby sa tam namontoval IC z 1.9TD - P306. Ten je hore nad motorem. Odpadla by povinost mat natahane nad a pod motorem trubice. Snimac tlaku tam nemusi byt zadny, lebo ani v originale zadny neni. Ide cisto len o to, aby sa lepsie ochladil vzduch v sani... Druha vec je, ci to zdvihne vykon aspon o 1 kW... :nevim

Odesláno

neviem ci by to bolo stastne riesenie...teplo ide hore a to by bol skor interheater :D...ale mozem sa mylit kedze to tak na 306 je

auto ide lepsie ked je vonku chladnejsie aj bez coolera

Odesláno

ide oto, ze chceme chladit vzduch, ktory je chladny mozno dostatocne. Mozno tak isto, jak u 80kW verzii. Ide oto, ze turbo u 80kW ma vacsi tlak, a tym sa zvysuje teplota stlaceneho vzduchu, ktery sa musi potom dodatecne schladit v IC. Turbo u 66kW netlaci tolko, a mozno ta teplota je dostacujuca.. Inac by ho tam dali. Podla mna, dokal auto nema nejaky \"cip\", a netlaci vice, tak IC nema asi vubec vyznam. Take ze to neplati jak u benzinu, ze cim chladnejsi, tym lepsi vykon.. Pri priliz chladnem vzduchu sa nemusi zmes ani vznietit, pac diesel pre svoj \"vznet\" potrebuje tlak a teplo, takze take \"NITRO\" je u dieslu blbost...

Odesláno

chladnejsi vzduch zabera menej miesta, viac sa ho zmesti do spalovacej komory a pri vznieteni sa aj viac roztiahne, 66kw veriza IC nema asi koli tomu ze to je zakladny naftovy motor, tak sa setrilo :D:myslim...do dieslov sa dava propan namiesto nitra pokial si dobre pamatam

teoria by bola len prax chyba :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...