Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

excentry nemáš,seřiď tak, aby velmi mírně třely pakny o buben a musíš počkat,až si obložení do bubnu ,,sedne\'\'--po nějakém kilometru brzdu seřid znovu--i tak nepočítej s bůhvíjakou účinností té ručky...

Odesláno

no ja som musel aspon 6x nastavovať ručnú brzdu kym to začalo dobre brzdiť. stále to nejako sadalo . teraz to už celkom dobre brzdí. vlastne super. ale s ručnou sa treba pohrať. ja som inač nevidel veľa 406, ktoré by nejako brutálne brzdili na ručnej. :myslim

Odesláno
Benžík:Zkus jet chvíli ze zataženou ručkou mělo by to sednout :myslim

ta ručka je stavěná k zajištění stojícího vozu, rozhodně ne pro provozní brzdění--tím co jsi napsal,se mu akorát tak odlepí obložení od paken:myslim

jinak si myslím,že ta ručka přes buben v kotouči je další slabé místo u 406ky--určitě vyhovuje předpisům pro ruční brzdu os. vozidel,ale v praxi stojí za houno

• O 2 roky později...
Odesláno

V zadu mam bubnovu brzdu. Lanko som uz dostelovaval tam kde sa rozdeluje pod autom, ale este stale rucna dako nedrzi a zatiahnem ju az na daky 7 zub. Chcem sa opitat ci sa to da nastelovat v bubne aj bez jeho zlozenia, ci staci zhodit koleso a na bvubne je ten spominany otvor. Ak staci zhodit koleso, co potom treba v tom otvore tobit. dakujem

Guest servisman
Odesláno

V bubně je samostav měl by fungovat samočinně na sežízení zadních paken , dá se otáčet kolečkem samostavu,ale nic moc.Já to kdysy dělal přes díru co je na šrouby a šlo o taky,jen vědět kam točit ,tím kolečkem .

Guest servisman
Odesláno

já jsem nedával dalo se to udělat přes buben. ale chtělo by to aby se to to kolečko točilo lehce , u mne nebyl problém nebo jsem kupoval fungl nový zadní brzdy i se samostavem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...