ozzy56 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 excentry nemáš,seřiď tak, aby velmi mírně třely pakny o buben a musíš počkat,až si obložení do bubnu ,,sedne\'\'--po nějakém kilometru brzdu seřid znovu--i tak nepočítej s bůhvíjakou účinností té ručky... Citovat
Benžík Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Diky za rady, zkusil jsem to tak jak radi Ozzy, je to celkem dobry, jen trochu drou bubny o pakny i kdyz je odbrzdeno. No, v nejhorsim to po stk zase trohu povolim. Citovat
Stosun Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Benžík:Zkus jet chvíli ze zataženou ručkou mělo by to sednout Citovat
tomik1987 Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 no ja som musel aspon 6x nastavovať ručnú brzdu kym to začalo dobre brzdiť. stále to nejako sadalo . teraz to už celkom dobre brzdí. vlastne super. ale s ručnou sa treba pohrať. ja som inač nevidel veľa 406, ktoré by nejako brutálne brzdili na ručnej. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Benžík:Zkus jet chvíli ze zataženou ručkou mělo by to sednout ta ručka je stavěná k zajištění stojícího vozu, rozhodně ne pro provozní brzdění--tím co jsi napsal,se mu akorát tak odlepí obložení od paken:myslim jinak si myslím,že ta ručka přes buben v kotouči je další slabé místo u 406ky--určitě vyhovuje předpisům pro ruční brzdu os. vozidel,ale v praxi stojí za houno Citovat
skeblo Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 V zadu mam bubnovu brzdu. Lanko som uz dostelovaval tam kde sa rozdeluje pod autom, ale este stale rucna dako nedrzi a zatiahnem ju az na daky 7 zub. Chcem sa opitat ci sa to da nastelovat v bubne aj bez jeho zlozenia, ci staci zhodit koleso a na bvubne je ten spominany otvor. Ak staci zhodit koleso, co potom treba v tom otvore tobit. dakujem Citovat
Guest servisman Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 V bubně je samostav měl by fungovat samočinně na sežízení zadních paken , dá se otáčet kolečkem samostavu,ale nic moc.Já to kdysy dělal přes díru co je na šrouby a šlo o taky,jen vědět kam točit ,tím kolečkem . Citovat
Guest servisman Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 já jsem nedával dalo se to udělat přes buben. ale chtělo by to aby se to to kolečko točilo lehce , u mne nebyl problém nebo jsem kupoval fungl nový zadní brzdy i se samostavem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.