HDicko Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Zdravím všetkých, Mám problém so štartom motora, resp. so samotným točením motora, štartér sa ani nepohne. Chcem Vás tým poprosiť o schému zapojenia od spínacej skrinky po samotný štartér. Ak sa niekto z Vás stretol s podobným problémom, budem vďačný za kazdý nápad, názor, tip... P307 1.4HDi, r.v. 2002, VF33C8HZB82789383, typ motora DV4TD Vopred ďakujem Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 50 vzhliadnutí témy a nikto nič? Chlapi pomôžte jeho krásnemu čiernemu levíkovi. Citovat
jofre2010 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Ahoj , ja som mal problém, že štarter ani len neťukol. Roztiahli ma asistenti... elektrikar mi potom zistil, že bola vyhorena poistka, tak ju vymenil a bolo po probleme... ale aj ked ma zabijes nebudem vediet ktora, viem len, že bola 15A, oldahlo mi že to nieje nič vážne...to som mal auto 1 deň a vonku bolo -20!!! Citovat
straki007 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Kdyby mel vyplneny mail tak uz to tam davno ma. Ja cekam kdo sem polozi schemata. Nejspis mas v haji civku. Ale nejdriv si to zmer a pak muzes shanet schemu. Postup mereni: Zkousecka na zarovku a prilozit na civku na slaby kabel. Zkusit vzit za klic a musi svitit.Kdyz nebude pak dame schema. Kdyz se rozsviti tak starter venku Uctiva poklona:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.