midiborec307 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Ahoj prosim vás nevíte kde se daji koupit levne úchytové šrouby na spodní plast. kryt motoru ? Jsou to takové ty nacvakávaci... V Peugeotu me rekli 142 kč za 1 kus... málem me omévali.. Díky předem.. [upravil dne 3/10/10 od midiborec307] Citovat
Existujuci Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Ja som kupil v Citroene u nas v PK. Peugeot-Citroen=jedna banda(tym chcem povedat ze boli balene v saciku s oznacenim Peugeot). 5ks=2 euro. aj s protikusami (to su tie pliešky do ktorych sa zacvakavaju tie šroby). Takze je to uplne v pohode cena. Citovat
Smety Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Ahoj prosim vás nevíte kde se daji koupit levne úchytové šrouby na plast. kryt motoru ? Jsou to takové ty nacvakávaci... V Peugeotu me rekli 142 kč za 1 kus... málem me omévali.. Díky předem.. Tak to nevím u jakých zlodějů si to byl, ale já je koupil v Kolínském Peugeotu, sáček 10 ks za 100,- Ale můžeš zkusit klidně vrakáč, mě jich pár kdysi dali k plecháčům, které jsem tam koupil, zdarma... Tak by ti třeba za nějakou simbolickou cenu pár nechali... Citovat
kaper Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 ja som to riešil zavitová tička a ozdobná matica Citovat
midiborec307 Odesláno 3. říjen 2010 Autor Odesláno 3. říjen 2010 on se bavi o hornim krytu ne o spodnim Omlouvám se ze sem zapomel pripsat ze se jedná o spodní kryt motoru ten co je dole pod motorem...UZ jsem to opravil a dekuji za postreh.. Citovat
Smety Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 on se bavi o hornim krytu ne o spodnim ee, o spodním... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.