Guest jirkapp Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Važení kolegové, byl jsem šokován jak nás tady v česku zastoupení obírá o peníze.Odešl mi EGR ventilna 1,6HDi. V servisu za něj chtěly 9600Kč v náhradě se nedělá. Našeljsem borce na Slovensku,i s poštovnym mě vyšel na 5100Kč. Potřebuji ještě sponku k chladiči tak jsem zašel jen tak pro info k Fordu a ptám se na EGR. Tam maji ceny sakra lepší než už u Peugeotu, tam vyjde na 4300Kč. Jinak řečeno v české zastoupení Peugeot Citroen jsou zloději.CHodte pro díly k Fordu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 jj to sou ty vaše vyhodne naftove motory , jinak to neni nic noveho , nekdy je i fiat levnejsi nez cit a peu nekdy naopak a plati to i u fordu, je to stejne jako napr pylovej filtr na audi kde stoji 2000 a ten samej pro octavku 400 Citovat
Přema Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 jj to sou ty vaše vyhodne naftove motory Lehni huso.....:P:P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.