Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Do sání příjde původní rezonátor kterej je dost důležitej což jsem nevěděl:) a bude se laborovat s délkou potrubí a se vzdáleností rezonátoru od klapky ale je to běh na dlouhou trať :myslim

Odesláno

tak dufam že sa ti ten vyfuk podari....vim že delať vyfuk je ako alchymia a dosť naročne......a že si delaš paradne veci :) jak tu rozperu alebo tie nove pedale co si naposledi udelal no parada :)

Odesláno

wooody

rád bych ti ukázal nárazník zespodu kolik je tam flastrů a změnil by si názor:) znížený to je ale s provozních důvodů níž nemůžu:myslim a dávat dolů zadek aby to sedělo jak kachna to to rozhodně ne nejsem leštěnka která jezdí jen na rovnejch plochách:D

[upravil dne 1/11/10 20:47 ygnor206]

Odesláno

Až budou výsledky tak se rád podělím protože nerad plácám játrama o něčem co nemám osobně prověřeno:) jen ti můžu říct že ta krabice:D je celkem důležitá kůli rezonancím který tam vznikaj a pkoud je frekvence správně naladěna tak odrazová vzduchová vlna vletí do motoru právě v okamžiku otevření sacího ventilu kdy může za určitých podmínek dojít i k nepatrnýmu přeplnění ale jak říkám nechci plácat dokud neprověřím:mrk

Odesláno

neni problém, bydlím od tebe asi 30 km, a poto ti ukážu já auto se kterym se dá uplně běžně jezdit denně v provozu :-) iopravdu nemám leštěnkua opravdu nejezdím po rovnejch plochách :-)

[upravil dne 1/11/10 22:05 wooody]

Odesláno

Nic proti i já vidívám nižší auta než já jezdit po lounech ale ono je ježdění a ježdění:) tady se můžeš podívat že to nemám tak vysoko a jen tak tak jsem neškrtnul o mobila:D

Odesláno

Hojky kamaráde..sem rad že si se odvažil dat autko i semka..pac u nas uz to stoji za vyliz... sám vis....Ygnorek je hdone pohodovy typek co ma rad pití se mnou a taky srazky muzem vid:)))))) Predevsim jeho styl uprav je spis PERFORMANCE,coz je videt i na jeho svestcjinak jede mu to fakt hezky:)

Odesláno

Cus kámo,no jsem rád že si tu taky (aspoň se do tebe budu opírat s koženkou na haupně:D) no a těším se až si spolu zase dáme pod svíčky:D

[upravil dne 2/11/10 16:36 ygnor206]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...