Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aha tak som to s tým vyfukem zle pochopil :) :) no tak ja že bdueš prepinať pri nyžšich otačkach ...no a zase až tak kratkej by nebol :) celkovo by to sanie malo tak 1,2metra maximalne a origo sanie ma o dosť viac kedže je v tom rezonatore dosť pokrutene.........ale tak ked to máš premyslene tak to som teda zvedavy na vysledok a či to vobec bude poznať až sa to prepne alebo ne :)

Odesláno

Jo Ivošku,taky bych chtěl už řešit jen tyhle věci..ale sem stále u rozebírání svojí 206:D jinak ta středa v Třebenicích platí! z moji strany:)

Odesláno

Rejty - přijedu určitě jen mi upřesni kam můžu tam být kolem15:00 hod

winco - zbytečně špekuluješ nech se překvapit a uvidíš ale věř že výsledek je zaručenej:mrk

Odesláno

neslo by tu hodit tyhle vsecky poznatky nekde do fora jako performance tuning a nebo tak?? Bo neco je tady a neco tam a dohledat to tady je o zivot!!

Jak na to tak koukam tak i uplna malickost dokaze zpusobit velky bordel a clovek se tu uci s kazdym prispevkem.

Kazdopadne dik za vsecko a hodne zdaru do uprav!!!

Budu to tu sledovat jak ostriz :D

Odesláno

Ono hodit sem téma PERFORMANCE není vůbec jednoduchý protože lidí a názorů je mnoho a věřím že by se to stalo za chvilku nepřehledný,já taky nejsem žádnej mistr na úpravy jen čerpám z netu a učím se ale patřím mezi ti co moc nekecaj ale konaj protože co si usmyslím taky hned uskutečním a nebojím se toho ale je pravda že všechno důkladně zvažuju a nechám si vše potvrdit z několika nezávislých stran a na konec k tomu přidám i moje nápady protože mám nepopsatelnou fantazii:D

Odesláno

jj to chapu, ja to taky takhle delam, ale metoda pokus omyl neni zrovna nelevnejsi :( Kdybych byl v cesku tak je to mnohem jednodussi, ale ja ziju ve Francii a furt je tu muj jazykovy blok :( takze jsem, odkazan jen na tohle forum. Eventuelne na anglicke fora.

Je mi jasne ze tisic lidi, tisic chuti a nazoru, ale na druhou stranu ma clovek aspon z ceho vybirat a cerpat a pak si to uz udela podle sebe.

No kazdopadne ses jeden z mala ktery se konikama zabyva a zverejnuje svoje postupy ;)

No az si koupim svoji 206 tak ji tu hodim do fora i s kupou otazek ktere mi vrtaji v palici!

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak tady mi přibyl malý přírůstek na který jsem čekal víc než měsíc ale je to doma:roker

K tomu jsem si vyhlídnul tyto gumy \"KUMHO KU31\"a chtěl bych se zároveň poptat jestli je někdo neznáte nebo nemáte nějaké zkušenosti s touto značkou:myslim

post-30367-14109616182315_thumb.jpg

[upravil dne 19/3/11 19:53 ygnor206]

Odesláno

Hmm pěknej ježíšek 17kč:o co tam dáš za rozměr těch gum 195/45 nebo 205/45 já mam na origo kolech ty 205 líp to vypadá ale ta cena za gumy fuj dneska jsem dvě objednával nakonec jsem šel do DUNLOP 2300kč

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...