hoferik Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Ahoj, zajímalo by mne, kde jste tankovali v posledních třech měsících a samozřejmě také vaše názory ohledně kvality pohon.hmot. atd. :)Předem děkuji za vaši sdílnost Já osobně jsem nyní přešel k Bezině, kde beru Vervu 100,se kterou jsem spokojen. U Shellu jsem prestal bravat, jelikoz mnoho lidi me od toho odradilo, dlouhou dobu jsem nasaval na OMV a pote jsem chtel zmenu, tudiz Benzina:) Citovat
pyrone Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 uz to tu bolo viackrat preberane. tankuj kde mas najlepsi subjektivny pocit ze je to najlepsie. ja si do benzinaku davam iba v-power a ziaden problem. ale naftaka krmim na OMV. a preco? nemam ziaden dovod len sa mi tak chce. Citovat
hoferik Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 To pyrone: a zkousels nekdy vpower racing? Citovat
hoferik Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 To Benžík: A zaznamenals jakoukoliv zmenu, pote cos poprve nabral Vervu diesel?? Citovat
hoferik Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 To pyrone: Jelikož já jsem jednou vyzkoušel V-power racing a jediné, co mne prekvapilo,byla nelidska cena za litr..Jeste doted si to pamatuji 37,90 l nevim, prislo mi to stejne jako normalni 95. Ovsem carrera 100 a Verva 100, tam uz rozdil \"vidim\":)i cena je prjatelnejsi.. Citovat
pyrone Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 To pyrone: a zkousels nekdy vpower racing? ale ano, raz za cas tam dam v-power racing ale to je len kvoli \"libido\" efektu inak ked som s autom bol v UK tak tam je v-power iba 99 oktanovy a slapalo to podla mna lepsie. ale skor by som rozmyslal davat tie \"moderne\" paliva do vykonovych motorov, pri nasich motoroch to asi nema velky zmysel Citovat
Benžík Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 To Benžík: A zaznamenals jakoukoliv zmenu, pote cos poprve nabral Vervu diesel?? Jo. Někdy to trašně po startu rachotilo (nafta tesco v kanystrech), s vervou to bylo ok. Sorry, koukam, že už zase píšu do 307. [upravil dne 28/9/10 od Benžík] Citovat
hoferik Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 To pyrone: Ale aspon mam( mame) pocit,ze auticku davame \"lepsi papani\";) Citovat
hoferik Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 To Benžík: No právě to je ono, co jsem chtel slyset:) Napriklad otec do Astry (1.6 benzin r.v. 2005) casto cepuje ruzne patoky( ridi se podle ceny benzinu) a posledni rok, zacalo auto pri konstantni rychlosti skubat. Automechanik rekl,ze to je take cena za to, co do toho cepuje:) Ale zase nevim ,kolik je pravdy na tech \"legendach\" o tom,ze nekdo tankoval cely zivot 100oktanove a kdyz rozebral motor, vypadal jako fungl novy:) Citovat
Lví-ček Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Tankuju u OMV a spokojenost. Občas, když není v dosahu tak Benzina. U Shellky mi přijdou ceny trochu přemrštěné a po aféře, kdy v rafinérce pustily potrubím od benzinu naftu a spousty aut pak odpadlo, nevěřím že Shellka má vlastní benzín:( Citovat
shark734 Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 ja na slovnafte a obcas som zvykol na OMW a shell, ale po skusenosti v rodine shell radsej nie(v nafte namiesany benzin)...inak aj pumpar mi hovoril ze shell nieje nic moc, aspon na slovensku nie Citovat
hoferik Odesláno 28. září 2010 Autor Odesláno 28. září 2010 Lvíčku,ano, kdysi jsem se ptal obsluhy na shellce, jakeho maji dodavatele, dozvedel jsem se,ze za posledni rok velmi casto stridaji dodavatele, takze ... Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 PS: Slovnaft má ( aspoň podľa nich ) už v základe aditíva, takže napr. oproti V-Poweru sa dá pekne ušetriť. Citovat
Lví-ček Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 hoferik: Táta tankoval výhradně na Shellce, ale pak přešel k Agipu. Asi to je vážně častými změnami dodavatelů. Jinak podle mě rafinerie vyrábí naftu i benzín pro většinu společností a rozdíl je pouze v přidání jejich adetiva. Teď jsme četl, že stát uvažuje zveřejňovat nepoctivé čerpací stanice a společnosti. Bylo by fajn vědět, kdo to šidí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.