sharpers Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 hledal sem v tematech ale moc nenašel, jen pár informací ale chytrý z toho nejsem.... Chtěl bych trochu vylepšit audio , hraje to sice pěkně ale dobré hudby nikdy není dost zajima mě teda jestli je vubec možné dat na radio lepší repro, popřípadě subwoofer, jeslti ma auto někde zesik nebo jen v radiu, popř jeslti by mi někdo třeba přes mail navrhnul kompletní řešení, že by mi řekl třeba dozadu takove a takove repro, dopředu takove, nato potřebuješ takovy zesik, atd atd Citovat
peugeot09 Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Člověče, je nejdřív potřeba říct, co všechno od takového vylepšení zvuku čekáš. Pokud vyžaduješ co možná nejvyšší výkon a čistý zvuk i při velkém zesílení, vyměníš předně autorádio, taky nejspíš všechny reproduktory a implementuješ nějaký lepší čtyřkanál, zároveň natáhneš i lepší kabely. Pokud nebudeš po těchto úpravách spokojený se zvukem na nejnižších kmitočtech, přidáš i nějaký menší monoblok se subwooferem a sladíš ho se zbytkem sestavy. Tolik asi v kostce, klidně Ti nějaký návrh můžu poslat do SZ, pokud máš zájem. [upravil dne 24/9/10 od peugeot09] Citovat
sharpers Odesláno 25. září 2010 Autor Odesláno 25. září 2010 správně, co od toho čekám.....trochu větší kvalitu.....při normálním poslechu má 406ka zvuk dobrý, ale při vyšší hlasitosti už to krapet zaostava, takže bych rad určitě něco trochu lepšího, asi i subwoofer ať to má něco do sebe. Takže je otazka dejmetomu taková že bych chtěl dál silnější nebo lepe řečeno trochu silnější ale hlavně kvalitnější přední repro, výšky, vyměnit i ten zadek na platě a dodělat subwoofer + cd měniš. Pokud možno přes originální rádio, mám tam Clariona na CD. od toho se odviji i ta otazka jak ma 406ka řešený zesilovač, jeslti by teda bylo nutné dát lepší zesík, kdyby bylo nutno dávat nový zesilovač a sub jeslti je nutné dělat kompletní nové kabely atd. agresssor : díky, kouknu [upravil dne 25/9/10 od sharpers] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.