Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hledal sem v tematech ale moc nenašel, jen pár informací ale chytrý z toho nejsem....

Chtěl bych trochu vylepšit audio , hraje to sice pěkně ale dobré hudby nikdy není dost :D

zajima mě teda jestli je vubec možné dat na radio lepší repro, popřípadě subwoofer, jeslti ma auto někde zesik nebo jen v radiu, popř jeslti by mi někdo třeba přes mail navrhnul kompletní řešení, že by mi řekl třeba dozadu takove a takove repro, dopředu takove, nato potřebuješ takovy zesik, atd atd

Odesláno

Člověče, je nejdřív potřeba říct, co všechno od takového vylepšení zvuku čekáš. Pokud vyžaduješ co možná nejvyšší výkon a čistý zvuk i při velkém zesílení, vyměníš předně autorádio, taky nejspíš všechny reproduktory a implementuješ nějaký lepší čtyřkanál, zároveň natáhneš i lepší kabely. Pokud nebudeš po těchto úpravách spokojený se zvukem na nejnižších kmitočtech, přidáš i nějaký menší monoblok se subwooferem a sladíš ho se zbytkem sestavy. Tolik asi v kostce, klidně Ti nějaký návrh můžu poslat do SZ, pokud máš zájem. :)

[upravil dne 24/9/10 od peugeot09]

Odesláno

správně, co od toho čekám.....trochu větší kvalitu.....při normálním poslechu má 406ka zvuk dobrý, ale při vyšší hlasitosti už to krapet zaostava, takže bych rad určitě něco trochu lepšího, asi i subwoofer ať to má něco do sebe. Takže je otazka dejmetomu taková že bych chtěl dál silnější nebo lepe řečeno trochu silnější ale hlavně kvalitnější přední repro, výšky, vyměnit i ten zadek na platě a dodělat subwoofer + cd měniš. Pokud možno přes originální rádio, mám tam Clariona na CD.

od toho se odviji i ta otazka jak ma 406ka řešený zesilovač, jeslti by teda bylo nutné dát lepší zesík, kdyby bylo nutno dávat nový zesilovač a sub jeslti je nutné dělat kompletní nové kabely atd.

agresssor : díky, kouknu

[upravil dne 25/9/10 od sharpers]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...